, , , ,

Afprijzing bij Primark – winter SALE 2018

Sinds eind vorig jaar is het winter sale bij de Primark vestigingen! Primark staat natuurlijk al bekend vanwege haar scherpe prijzen, maar ze doen er nu nog een schepje bovenop. Van alles uit het assortiment wordt aangeboden tegen prijzen die gigantisch veel lager liggen dan een paar weken terug. Kortingen lopen op van zo’n 30 tot wel 70 procent! De dure feestdagen zijn achter de rug, dus het wordt tijd om met beperkt budget toch je garderobe leuk te vernieuwen!

Primark winter sale 2018

Veel winter kleding is in de aanbieding. De winter in Nederland is pas net begonnen, dus dit is een mooie kans om je slag te slaan! Er is van alles afgeprijsd zodat jij goedkoop nog een (of twee ;)) mooie setjes kleding kunt aanschaffen. Er zijn bijvoorbeeld nog heel veel lekker dikke truien, of juist een mooi decoratief model. Ook broeken zijn er nog in overvloed en heel veel vesten, in mooi rood of juist zacht roze. Bovenal lijkt het wel alsof alle schoenen met korting verkocht wordt: met en zonder hak, van laarzen tot pumps, je kunt het zo gek niet verzinnen of het gaat weg tot wel 70 procent onder de normale prijs.

Afprijzing bij Primark Sales 2018
Sale 2018 Primark

Naar buiten

Wil je lekker warm en stylish naar buiten? Ook daarvoor heeft Primark meer dan genoeg artikelen afgeprijsd in haar assortiment. Mooie mutsen, heerlijk warme shawls en ook prachtige handschoenen voor prijzen vanaf slechts 1 euro! En om geen koude voeten te krijgen, kun je er een leuk paar afgeprijsde ugg style boots bij nemen.

Afprijzing schoenen sales Primark
Afprijzing schoenen sales Primark

Heren en kinderen

Niet alleen binnen het damesassortiment is het sale, maar ook bij de heren en kinderen zijn er volop artikelen afgeprijsd. Ook voor de heren zijn er mooie truien en shawls tegen kortingen van bijvoorbeeld 50%. Bovendien zijn de kids niet vergeten. Erg leuk vinden wij de spiderman-onesie, die nu met een fikse korting de winkel mag verlaten. Om ze warm aan te kleden in de kou, zijn er volop warme jassen te krijgen.

Wil jij weten wanneer de Primark bij jou in de buurt geopend is? Kijk dan gauw hier op onze site voor meer info over locaties en openingstijden.