, ,

Alle Primark vestigingen Nederland op een rij

Primark vestigingen Nederland

Overzicht van alle Primark vestigingen (en mogelijke nieuwe winkels) in Nederland, bekijk op deze pagina alle openingstijden, adressen en andere handige tips over de grote Ierse modewinkel.

primark-vestigingen

Lees ook: Nieuwe Primark vestigingen in Nederland.

Klik op je favoriete Primark winkel voor meer informatie.

Blijf onze pagina volgen voor de ontwikkelingen bij de Primark. Elk jaar worden er nieuwe vestigingen geopend in Nederland. In 2017 zijn de vestigingen in Zwolle en Hilversum geopend.
In 2016 zijn al geopend Primark Alkmaar en Primark Groningen. Primark Tilburg staat nog op de rol voor eind 2017. Verdere nieuwe Primark vestigingen zijn nog niet exact bekend. Wel wordt er actief gezocht door Primark.

In de geruchten sfeer zou er nog een Primark vestiging kunnen worden geopend in Lelystad en Utrecht. Primark zoekt altijd naar geschikte en grote locaties waar veel mensen in de winkelstraat zijn.

Primark winkels in Belgie en Duitsland

Wil je meer weten over de Primark in het buitenland, zoals bijvoorbeeld Duitsland of Belgie? Maak dan een onderstaande keuze en klik op jouw favoriete land waar jij wel eens zou willen winkelen.

Lees alles over Primark Duitsland en wellicht wil je het na lezen een keer lekker shoppen bij de buren. Zeker als je een stedentrip gaat maken kies je een grote stad als Berlijn om de Primark te bezoeken.

Ontdek Primark Belgie met al 5 vestigingen in 2 jaar tijd.
In België zijn er ook weer mooie plaatsen uitgekozen om lekker te shoppen.

One Comment

  1. Geachte Primark community,

    In de Middelburg, de hoofdstad en grootste winkelstad van Zeeland staat in een van de grootste historische binnensteden van Nederland een winkelcomplex van 3000 m² leeg aan de Pottenbakkerssingel. Met een tweede etage zou 4500 m² mogelijk zijn. Middelburg en aangrenzende gemeenten telt 180.000 inwoners. In de zomer wordt Middelburg overspoeld door door vele duizenden toeristen. De kernstad van Zeeland: Middelburg-Vlissingen telt tegen de 95.000 inwoners.

    Met vriendelijke groet,
    R. Stevense