,

Grote collectie foute Primark Truien

Eindelijk weer foute warme truien van de Priamark. De tijd van het jaar is weer aangebroken dat de topjes en korte shirtjes weer even de kast in kunnen. Het is tijd voor de truien! En gelukkig heeft Primark een heel assortiment aan truien, zodat jij het niet koud hoeft te hebben tijdens de winter en feestdagen!

Kerst truien
kersttruien primark
De feestdagen komen er weer aan. En wat is er dan leuker om met kerst een trui te dragen die bij het thema past? Er zijn zelfs lichtjes in een trui gemonteerd zodat jij, net zoals de kerstboom, kan shinen in je outfit. Zeker weten dat jij een glimlach bij iedereen op het gezicht tovert met zo’n trui.
hippe moderne primark truien

Basic truien
Natuurlijk zijn er ook de basic truien met een rendier, sneeuwpop of pinguïn. Ook zijn er 3D truien, zo heb je een sneeuwpop waarvan de wortelneus uitsteekt. En natuurlijk heeft de Primark ook weer de klassieke elf, kerstman of zuurstokken op truien afgebeeld staan. Voor de mediafans onder ons kun je ook gaan voor Kevin(het jongetje van de beroemde kerstfilm Home Alone) of Olaf(Frozen). Keuze genoeg!
primark dames truien

Turtle nek truien
De trend van dit moment zijn truien met een turtle nek. Voor degene die niet weten wat dat is; een trui met een hoge nek, als een kol. Ook truien met een langere achterkant en ritsen aan de zijkant die je kan openritsen zijn erg populair en zijn zowel te vinden voor mannen als vrouwen. Natuurlijk hebben ze bij Primark ook de gebreide truien die elk jaar wel in de mode zijn. Wat dit jaar ook te vinden is bij Primark zijn de blousjes met een trui eroverheen. Dit is een dunne trui, met een blousje eronder. Ook leuk is de oversized trui, die je als jurkje draagt. Natuurlijk zijn er ook pyjamatruien. Deze zijn lekker warm en zacht.

Kom jij binnenkort bij de Primark? Vergeet dan vooral niet om bij de truien te kijken, zodat jij er warm én trendy bijloopt deze winter en feestdagen!