,

De Primark Onesie

primark-onesieDe onesie lijkt sinds een paar jaar niet weg te slaan uit de (kleding)winkels. Een aangename pyjama in slechts één kledingstuk, voor wie klinkt dat niet aantrekkelijk? Uiteraard behoort ook Primark tot de winkels die de onesie aanbiedt. Lees verder mee en ontdek wat het aanbod zachte, comfy onesies inhoudt in de Primark.

Dames Onesies Primark

Dit najaar zien we de Primark onesies weer terug tussen het aanbod nachtkleding op de damesafdeling. Speelse jumpsuits in de vorm van een dier (konijn, tijger) hangen aan de rekken. Maar, we zien ook onesies terug voor wie niet van al te veel tierelantijntjes houdt. Onesies zonder capuchon of oortjes, maar met hetzelfde zachte fleece stofje om je warm te houden tijdens de aankomende wintermaanden hebben ook gewoon hun plekje tussen de vrolijke diertjes. De prijzen van de onesies varieren van tien tot vijftien euro

Heren Onesies Primark

Ook voor de heren is de onesie verkrijgbaar in de Primark voor een fijn prijsje. We zien het kledingstuk terug in creatieve ontwerpen vervaardigd in felle kleuren, maar ook in effen variant. Het fijne in de mannencollectie onesies is dat deze in verschillende maten, als extra grote maten, verkocht worden. In het voorjaar zien we de Primark onesies voor heren in een lichte stof die geschikt is voor het seizoen. Maar met de winter in aantocht, heeft de Primark de rekken beschikbaar gemaakt voor de welbekende jumpsuits in fleece stoffen om koudbestendig te zijn in de koudere maanden.

Kinderen Onesies Primark

Op de kinderafdeling zien we de speelse huispakken ook terug in de nieuwe collectie. Deze zijn te vinden in vrolijke Disneystijl of andere dierenfiguurtjes. De collectie voor de kinderen is stukken kleurrijker en ook de prijs ligt lager dan de onesies voor de volwassenen. De makkelijke, efficiënte ouder gaat uiteraard voor een goedkope kinder onesie van de Primark die ook nog eens over flinke kwaliteit beschikt!