,

De mega opblaas unicorn is eindelijk verkrijgbaar voor maar 12 euro!

Al enige tijd werd er over het internet rond gedobberd over een unicorn. Niet zomaar een unicorn, maar zo’n schattige waarmee jij zeker in het zwembad of op het strand de show mee steelt! Ook wil je geen kleine unicorn, maar juist een hele grote! Helaas zijn deze opblaas unicorn’s behoorlijk prijzig, je betaalt namelijk soms wel tot 100 euro om zo’n leuke unicorn te mogen bemachtigen. Gelukkig zijn deze tijden eindelijk voorbij! Je verwacht het niet, maar de mega opblaas unicorn is nu verkrijgbaar voor een heel erg voordelig prijsje. Waar wacht je nog op?

Maar waar is deze mega opblaas unicorn verkrijgbaar?

Je vraagt jezelf nu zeker af: ‘Waar is deze mega opblaas unicorn eigenlijk verkrijgbaar?’. Het is vrij simpel, deze unicorn is namelijk verkrijgbaar bij de Primark! Dit verbaast ons natuurlijk niet, maar de prijs verbaast ons wel enorm en dit is ook waar jij écht heel blij van wordt. De mega opblaas unicorn is echt voor een klein prijsje te koop, namelijk maar 12 euro! Ja, dat is echt waar! Wil jij een klein vreugde dansje doen? Het is zeker oké om even een dansje uit te voeren :).

Jouw portemonnee zegt automatisch ja

Het gaat hier niet zomaar om een normale mega opblaas unicorn, want deze is ook echt mega. De breedte van dit opblaasvriendje is maar liefst 185 centimeter en de hoogte is ook niet mis. De hoogte is namelijk 85 centimeter. Door de grootte kan jij met jouw vriendinnen er heerlijk op dobberen of languit met jezelf.

Uiteraard is het wel even een uitdaging om de unicorn op te blazen, want vaak heeft bijna iedereen al moeite met één ballon. Je kan het natuurlijk ook zien als een goede workout waarna je lekker kan relaxen. Dit heb je immers verdiend. Heb je toch liever een flamingo? Niet getreurd, deze is namelijk ook te koop bij de Primark. ‘Vreugdedansje’. Zo kan jij ook in stijl dobberen met een flamingo.