,

Nieuwe en toekomstige Primark vestigingen in Nederland

nieuwe primark winkelsAlles over toekomstige openingen van Primark winkels in Nederland. Primark blijft zich uitbreiden in Nederland en ook over de grens. Gaan jullie mee, dan maken we een rondje door Nederland? Zoals iedereen al wel weet gaat een grote wens van velen de Primark in Amsterdam in vervulling. Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Primark. Eind dit jaar is de opening in Amsterdam gepland. Op een mooie locatie in de stad wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan een enorme grote vestiging. Ook in het westen staat Alkmaar in 2016 op de planning.

Als we verder het land intrekken komen we aan in Dordrecht. Hier is de planning ook eind van dit jaar. De nieuwe winkel komt in het winkelcentrum Drievriendenhof in het stadshart van Dordrecht.

Update! Primark Dordrecht is geopend

Gaan we verder het land in dan komen we in Tilburg. Hier is voor het najaar van 2016 een nieuwe vestiging gepland. Zakken we nog verder naar beneden dan komen we aan in Limburg waar Heerlen de gelukkige plaats is. De nieuwe huisvesting is het nieuwe Schinkelkwadrant Zuid.

Dan het noorden. Hier zijn de afstanden om een Primark te bezoeken veel groter. Veel Primark liefhebbers ging tot op heden nog naar Primark Essen in Duitsland. Maar goed nieuws! In Groningen gaat de Primark zich vestigen in het winkelgebied Westerhaven in Groningen. Hier zijn de shoppers van Primark zeker blij mee. Meer naar het midden van Nederland komen we bij Zwolle. Ook hier is men druk met de verbouwing voor een mooi ruime winkel op een schitterde locatie in het stadshart van Zwolle. En als laatste willen we de Primark Hilversum vermelden. Begin 2017 komt er een filiaal in het winkelcentrum Hilvertshof.

Zo, dat was een mooi rondje sightseeing door Nederland, vond je niet? De grand opening van de nieuwe Primark vestigingen is altijd een hele drukke en super leuke aangelegenheid. Ben je in de gelegenheid en in de buurt ga dan zeker een kijkje nemen! Nog even geduld, de eerste opening van een nieuw filiaal staat gepland voor december 2015. Voor je het weet kun je heerlijk shoppen bij een Primark bij jou in de buurt of in de capital van Nederland.