, , , ,

Wij waren erbij: de opening Primark Zwolle op 28 maart!

Wij zijn naar de opening Primark Zwolle geweest en wat hadden wij er mooi weer bij! ūüôā Vandaag was het echt de ideale dag om naar de opening te gaan, maar niet zomaar een opening. Er werd namelijk een nieuwe vestiging van Primark geopend in Zwolle. Hier waren velen al lang op aan het wachten. Vanmorgen om tien uur was het dan eindelijk zover en kregen wij de kans om 1 van de eerste Primark Zwolle te gaan bewonderen!

Opening Primark Zwolle een groot feest!

Tijdens de opening Primark Zwolle stond er voor de ingang zo’n leuk oud volkswagen busje waar een DJ verschillende leuke plaatjes draaide, dit maakte het plaatje helemaal compleet. De zon scheen namelijk ook volop! Ben je ook¬†van plan om een keer lekker te gaan shoppen in Primark Zwolle, dan vind je onderaan dit bericht vind je de adresgegevens en de openingstijden.

Hoe ziet Primark Zwolle er eigenlijk uit?

Bij de ingang stonden medewerkers van de Primark Zwolle in van die leuke pakjes. Jazeker, in de pakjes die je ook bij de Primark kan kopen. Na binnenkomst zag je gelijk dat het een hele grote ruimte is waar je helemaal los kan gaan tijdens het shoppen, je kan het zo gek niet bedenken en het is wel te koop in deze vestiging. Primark Zwolle heeft een begaande grond met 2 verdiepingen wat vol staat met super leuke artikelen. Een uitgebreid assortiment dus. Per verdieping vertellen wij jou welke artikelen er te vinden zijn:

  • Begaande grond: Dames beauty artikelen;
  • 1ste verdieping: Huis en interieur artikelen, lingerie artikelen, dames schoenen en dames accessoires;
  • 2de verdieping: Heren artikelen en kinderen artikelen.

Ook kan je op de 2de verdieping je gekochte aankopen in de Primark ruilen & retouren. Op de begaande grond, de eerste en de tweede verdieping zijn ook pashokken te vinden waar je gelijk de kleding kan passen wat je van plan bent om te kopen.

Contactgegevens van Primark Zwolle

Wil je ook graag in Primark Zwolle lekker shoppen en tussendoor een hapje en een drankje doen? Primark Zwolle zit in het hartje van het centrum, waardoor is deze vestiging ideaal te bereiken met zowel de trein als het openbaar vervoer. Vanaf station is het ongeveer een kwartier lopen naar Primark toe, ook heb je talloze parkeergelegenheden rondom Primark in Zwolle. Tegenover de Primark heb je nog talloze gezellige terrasjes waar je een hapje en een drankje kan doen tussen het shoppen door.

De openingstijden van Primark Zwolle aan de Melkmarkt zijn:

  • Zondag*: GESLOTEN
  • Maandag: 11:00 – 19:00 uur
  • Dinsdag: 9:00 – 19:00 uur
  • Woensdag: 9:00 – 19:00 uur
  • Donderdag: 9:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 9:00 – 19:00 uur
  • Zaterdag: 9:00 – 18:00 uur

(* elke eerste zondag van de maand open van 12:00 – 17:00)

Adresgegevens:

Primark Zwolle (in hartje winkelcentrum)
Aan de Melkmarkt
8011MC Zwolle