,

Primark Alkmaar: openingstijden en adres

primarkalkmaarIn Alkmaar komt ook een Primark winkel. Midden in het centrum van Alkmaar aan De Laat zal Primark Alkmaar geopend worden. Ben je ook zo laaiend enthousiast over Primark Alkmaar? Op deze pagina kom je alles te weten op welk adres Primark Alkmaar komt te zitten, wat de koopavonden en koopzondagen zijn, wat de openingstijden zijn, hoe je Primark Alkmaar het beste kunt bezoeken en wat de mogelijkheden zijn om te werken bij Primark Alkmaar.

Adres Primark Alkmaar

Primark Alkmaar is gevestigd in het centrum van de Noord-Hollandse stad. De adresgegevens zijn als onderstaand:

 • Adres: Laat 128
 • Postcode: 1811 EL
 • Plaats: Alkmaar
 • Provincie: Noord-Holland
 • Telefoonnummer: nog onbekend

Openingsdatum

De opening van Primark Alkmaar is op donderdag 19 mei 2016 om 11.00 uur ’s morgens.

Heb je er zin in?! Laat even weten door middel van een reactie waarom jij zeker gaat shoppen bij de kledingwinkel in Alkmaar..

Openingstijden Primark Alkmaar

Als we de officiele website van Primark bezoeken zijn de normale openingstijden van Primark Alkmaar na de opening van de winkel als volgt:

 • Maandag: 11.00 – 19.00 uur
 • Dinsdag: 9.00 – 19.00 uur
 • Woensdag: 9.00 – 19.00 uur
 • Donderdag: 9.00 – 21.00 uur
 • Vrijdag: 9.00 – 19.00 uur
 • Zaterdag: 9.00 – 19.00 uur
 • Zondag: 11.00 – 18.00 uur

Koopavond en koopzondag

Elke week is er koopavond en die vind plaats op donderdagavond wanneer de winkel is geopend tot 21.00 uur. Op zondag zal de winkel ook geopend zijn tussen 11.00 en 18.00 uur.

primarkalkmaar01

Werken bij Primark Alkmaar

Met de opening van Primark Alkmaar in het vooruitzicht betekent dit ook dat er veel nieuwe banen beschikbaar zullen komen. Primark Alkmaar zal namelijk naar horen zeggen ruim 350 medewerkers nodig hebben in de winkel, vooral op de winkelvloer voor de beste klantenservice. Vooral wanneer je op zoek bent naar een voltijd- of deeltijdbaan maak je grote kans om bij Primark Alkmaar aan de slag te gaan. Er zijn namelijk veel deeltijd winkelmedewerkers nodig zoals je kunt lezen in werken bij Primark Alkmaar, Noord-Holland.

Bezoeken Primark Alkmaar

Als Primark Alkmaar de deuren opent is het een goede optie om de winkel met de trein te bezoeken. Aangezien Primark Alkmaar in de binnenstad is gevestigd, is het vanaf treinstation Primark Centraal niet al te ver meer lopen naar de winkel. Ben je van plan om met de auto naar Primark Alkmaar te komen? Dan kan je parkeren in één van de parkeergarages die het centrum van Alkmaar rijk is. Let wel op dat hier parkeerkosten aan zijn verbonden. Rij ook voorzichtig want het is vaak heel druk in Alkmaar.

Primark online webshop

Misschien houd je wel van mode, maar niet zo van het shoppen op zich. In dat geval ben je in de juiste tijd geboren, want dankzij de komst van internet kan je op ieder gewenst moment online shoppen. Tenminste, in heel veel gevallen kan dit. Bij Primark ligt dit namelijk net wat anders. Primark heeft namelijk geen eigen webshop, waardoor je toch nog aangewezen bent op de winkels van Primark. Er komen steeds meer geruchten dat Primark overweegt om wel een eigen webwinkel te openen, maar de prioriteiten liggen op dit moment nog op andere vlakken, zoals nieuwe vestigingen openen. Wil je toch alles te weten over de toekomstplannen van Primark met betrekking tot de online verkoop van kleding via Primark webshop? Ga dan voor het laatste nieuws naar: Primark online shop.

Geschreven door Nadia, blogger van Primarki.nl. Heb je nog vragen? Plaats dan een reactie op dit blogbericht over Primark Alkmaar.

One Comment

 1. Graag zou ik willen solliciteren bij de Primark in Alkmaar. Maar ik weet niet precies waar ik dat moet doen, kunnen jullie mij misschien helpen? Ik ben 20 jaar en werkte voorheen bij de kledingafdeling van V&D maar die is er helaas niet meer.