,

Primark in Almere

primark-onlinePrimark Almere: De Primark in Almere is ook één van de eerste Primark winkels in Nederland. Met een totaal winkeloppervlak van 4.000 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen, heeft deze vestiging van de Primark een lange tijd bezoekers uit heel Nederland getrokken. Ook na de komst van meerdere vestigingen in Nederland trekt deze winkel in Almere nog altijd veel bezoekers.

Klik hier voor de complete informatie gids over Primark Almere in Nederland.

Adres:
Metropolestraat 11, Almere

Openingstijden:
Maandag: 11.00 – 18.30 uur
Dinsdag: 9.00 – 18.30 uur
Woensdag: 9.00 – 18.30 uur
Donderdag: 9.00 – 21.00 uur (koopavond)
Vrijdag: 9.00 – 18.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 18.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Locatie en toegankelijkheid:
De locatie van Primark vestiging Almere is ideaal voor reizigers met het openbaar vervoer: als je het station Almere Centrum uit loopt, loop je meteen tegen de Primark aan. Dit is een erg groot voordeel voor Primark maar ook voor jou! De Primark is overigens ook perfect te bereiken met de auto. Je kunt bijna voor de deur parkeren in de Metropole garage. De kosten voor het parkeren bedragen ongeveer €2,- per uur.

Ik ben zelf ook een van de vele bezoekers van ver buiten de regio geweest. Ik ben zelf met de trein geweest en voor iemand die met het openbaar vervoer reist, is de ligging van de Primark Almere ideaal.

Een goede Primark tip voor bezoekers die de Primark Almere echt niet willen missen bij een bezoekje aan deze mooi stad: ga aan het einde van de dag naar de Primark en ga eerst de rest van de stad verkennen.

Tegen 4 uur is de grootste drukte geweest en kun je in alle ruimte shoppen bij de Primark in Almere.