,

Primark Amsterdam opening eind 2016 (Damrak 70)

Na lang wachten is het dan eindelijk zover: Primark Amsterdam gaat eind 2016 open voor publiek. Damrak 70 waar de Amsterdamse winkel zich gaat vestigen wordt op dit moment grondig verbouwd. Het hele verbouwingstraject heeft de naam ‘Nowadays’ gekregen. Er komen hippe en moderne vestigingen van internationale retailers als JD Sport, Zara en C&A. Maar ook voor een heerlijke kop koffie kun je bij de Starbucks terecht.

Opening van Primark Amsterdam vind 100% zeker plaats in het najaar van 2016!

Primark Amsterdam openingstijden

De openingstijden zijn nog niet officieel bekend. Maar hoogstwaarschijnlijk zullen deze hetzelfde zijn als alle andere Primark vestigingen in Nederland. De verwachting is zelfs dat Primark Amsterdam de winkel wordt waar je de meeste shopuren kunt doorbrengen in de week.

Maandag: 09.00 – 21.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 21.00 uur
Woensdag: 09.00 – 21.00 uur
Donderdag:09.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 21.00 uur
Zondag: 10.00 – 19.00 uur

primark amsterdam damrak 70

Koopavond en koopzondag
Zoals je ook in het bovenstaande openingstijden overzicht kunt zien heeft Primark Amsterdam geen speciale openingstijden. Dit omdat de winkel elke avond koopavond heeft en elke week is er koopzondag.. daar hoeven we dus niks aan toe te voegen.

Contact- en adresgegevens
Het adres van de Primark in Amsterdam is Damrak 70 en de postcode 1012 LM, het telefoonnummer is nog niet bekend. Zodra deze bekend is zullen wij de de contactgegevens aanvullen waar nodig.

Primark Amsterdam mag met recht reusachtig worden genoemd, niet alleen dat je er straks ruim 10.000 vierkante meter aan mode en kleding op je zit te wachten maar ook dat Amsterdam de eerste Primark Flaship store krijgt van Nederland en dat is uniek! Naast al dit goede nieuws is het ook nog eens de grootste Primark winkel van Nederland.

Werken bij Primark Amsterdam?

Zoek je vacatures of wil je meer informatie over werken bij de Primark in Amsterdam. Alle kersverse vacatures worden wekelijks gepubliceerd op de website van Primark. Wil je toch al meer informatie over werken bij Primark dan kun je het beste even kijken op vacaturewebsites zoals Monsterboard of Indeed.