, , , , ,

Primark Amsterdam Openingstijden en adres

In Amsterdam komt ook een Primark winkel. Midden in het centrum van Amsterdam aan het Damrak zal Flagshipstore Primark Amsterdam geopend worden.
Ben je ook zo laaiend enthousiast over Primark Amsterdam? Op deze pagina kom je alles te weten op welk adres Primark Amsterdam komt te zitten, wat de koopavonden en koopzondagen zijn, wat de openingstijden zijn, hoe je Primark Amsterdam het beste kunt bezoeken en wat de mogelijkheden zijn om te werken bij Primark Amsterdam.

Adres Primark Amsterdam

Primark Amsterdam is gevestigd in het centrum van de Noord-Hollandse stad. De adresgegevens zijn als onderstaand:

 • Adres: Damrak 70
 • Postcode: 1012 LM
 • Plaats: Amsterdam
 • Provincie: Noord-Holland
 • Telefoonnummer: nog onbekend

Openingsdatum

De opening van Primark Amsterdam is op 1 december 2016 om 10.00 uur ’s morgens.

Heb je er zin in?! Laat even weten door middel van een reactie waarom jij zeker gaat shoppen bij de kledingwinkel in Amsterdam.

Openingstijden Primark Amsterdam

Als we de officiële website van Primark bezoeken zijn de normale openingstijden van Primark Amsterdam na de opening van de winkel als volgt:

 • Maandag: 9.00 – 19.00 uur
 • Dinsdag: 9.00 – 19.00 uur
 • Woensdag: 9.00 – 19.00 uur
 • Donderdag: 9.00 – 21.00 uur
 • Vrijdag: 9.00 – 19.00 uur
 • Zaterdag: 9.00 – 19.00 uur
 • Zondag: 11.00 – 18.00 uur

Koopavond en koopzondag

Elke week is er koopavond en die vind plaats op donderdagavond wanneer de winkel is geopend tot 21.00 uur. Op zondag zal de winkel naar verwachting ook geopend zijn tussen 11.00 en 18.00 uur.

primarkalkmaar01

Werken bij Primark Amsterdam

Met de opening van Primark Amsterdam in het vooruitzicht betekent dit ook dat er veel nieuwe banen beschikbaar zullen komen. Primark Amsterdam zal namelijk naar horen zeggen ruim 700 medewerkers nodig hebben in de winkel, vooral op de winkelvloer voor de beste klantenservice. Vooral wanneer je op zoek bent naar een voltijd- of deeltijdbaan maak je grote kans om bij Primark Amsterdam aan de slag te gaan. Er zijn namelijk veel deeltijd winkelmedewerkers nodig zoals je kunt lezen in werken bij Primark Amsterdam Noord-Holland.

Bezoeken Primark Amsterdam

Als Primark Amsterdam de deuren opent is het een goede optie om de winkel met de trein te bezoeken. Aangezien Primark Amsterdam in de binnenstad is gevestigd, is het vanaf treinstation Amsterdam Centraal niet al te ver meer lopen naar de winkel. Ben je van plan om met de auto naar Primark Amsterdam te komen? Dan kan je parkeren in één van de parkeergarages die het centrum van Amsterdam rijk is. Let wel op dat hier parkeerkosten aan zijn verbonden. Rij ook voorzichtig want het is vaak heel druk in Amsterdam.

Primark online webshop

Misschien houd je wel van mode, maar niet zo van het shoppen op zich. In dat geval ben je in de juiste tijd geboren, want dankzij de komst van internet kan je op ieder gewenst moment online shoppen. Tenminste, in heel veel gevallen kan dit. Bij Primark ligt dit namelijk net wat anders. Primark heeft namelijk geen eigen webshop, waardoor je toch nog aangewezen bent op de winkels van Primark. Er komen steeds meer geruchten dat Primark overweegt om wel een eigen webwinkel te openen, maar de prioriteiten liggen op dit moment nog op andere vlakken, zoals nieuwe vestigingen openen. Wil je toch alles te weten over de toekomstplannen van Primark met betrekking tot de online verkoop van kleding via Primark webshop? Ga dan voor het laatste nieuws naar: Primark online shop.

Geschreven door Nadia, blogger van Primarki.nl. Heb je nog vragen? Plaats dan een reactie op dit blogbericht over Primark Amsterdam.