Primark Amsterdam is een grote magneet voor winkelend publiek uit binnen- en buitenland. Deze winkel met meer dan 8000 vierkante meter shopplezier is eind 2016 geopend. Deze Primark flagship store op het Damrak is de grootste van Nederland. Ook is ze de enige Primark ter wereld met maar liefst zeven verdiepingen. Er werken ongeveer zevenhonderd mensen en Primark Amsterdam is zeven dagen per week geopend.

Op deze pagina vind je alle informatie die jij nodig hebt om een dag shoppen bij Primark Amsterdam succesvol te maken.

Inhoud van dit artikel:

Primark Amsterdam adres- en contactgegevens

Hieronder wordt het adres en de contactgegevens van Primark Amsterdam weergegeven. De winkel is gevestigd midden in het centrum van Amsterdam aan het Damrak. De adresgegevens zijn:

 • Adres: Damrak 77
 • Postcode: 1012 LM
 • Plaats: Amsterdam
 • Telefoonnummer: +31 20 604 1521

primarkamsterdam

Primark Amsterdam openingstijden

De gemeente Amsterdam doet niet moeilijk over ruime openingstijden. Primark Amsterdam is zeven dagen per week geopend en heeft de volgende openingstijden:

 • Maandag: 09.00 – 21.00 uur
 • Dinsdag: 09.00 – 21.00 uur
 • Woensdag: 09.00 – 21.00 uur
 • Donderdag: 09.00 – 21.00 uur
 • Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
 • Zaterdag: 09.00 – 21.00 uur
 • Zondag: 11.00 – 19.00 uur


Koopzondag en koopavond in Amsterdam
Zoals blijkt uit bovenstaande openingstijden heeft Primark Amsterdam elke zondag, koopzondag en elke avond koopavond. ’s Avonds is Primark Amsterdam tot 21.00 uur geopend, behalve op zondag, dan is de flagship store geopend van 11.00 tot 19.00 uur.

Primark Amsterdam route en parkeren

Naast Nederlands publiek, krijgt Primark Amsterdam ook vele toeristen over de vloer. Lijkt het jou ook leuk om de winkel eens te bezoeken? Het centrum van Amsterdam is uitermate goed met het openbaar vervoer te bereiken. Stap uit op treinstation Amsterdam Centraal en loop in enkele minuten naar Primark Amsterdam. Parkeren in de binnenstad van Amsterdam kan een prijzige aangelegenheid zijn. Wie zich hierdoor niet laat afschrikken kan terecht bij bijvoorbeeld de parkeergarage Q-Park Beursplein (Beursplein 15). Vanaf de parkeergarage is het maar een paar minuten lopen naar Primark Amsterdam.

Primark Amsterdam vacatures en solliciteren

Wil je werken bij Primark in Amsterdam? Dat kan en is ook mogelijk want Primark zoekt regelmatig nieuwe collega’s.

De vacatures zijn beschikbaar van winkelbediendes en kledingverkopers tot leidinggevende functies zoals winkelmanager of hoofdinkoop. Als je wilt werken in een zo’n grote kledingwinkel als Primark is het erg belangrijk dat je wel verstand van zaken hebt, beter gezegd passie voor kleding. Het is ook erg van belang dat je beschikt over sociale kwaliteiten zoals samenwerken met andere mensen.

Wil je solliciteren bij de Ierse kledingwinkel? Dan is er altijd een actueel aanbod van vacatures beschikbaar, deze is te vinden op de website van Primark Nederland.

Tip: Vergeet niet dat solliciteren voor een vacature bij de Primark in eerste instantie altijd per e-mail gaat.

Primark online shop Amsterdam

Een veelgestelde vraag is wanneer Primark haar eigen webshop opent, Primark heeft in het verleden namelijk meerdere online shop tests gedaan waarbij het experimenteerde met online verkoop. Wanneer er een Primark online shop komt kunnen we op dit moment niet beantwoorden omdat er nog geen concrete plannen zijn bekendgemaakt over een Primark webshop. Een online shop test alleen voor Primark in Amsterdam zou wel heel tof zijn!

Als je meer informatie over Primark Amsterdam wilt lezen kun je de zoekbalk op deze website gebruiken.