Primark Amsterdam is een grote magneet voor winkelend publiek uit binnen- en buitenland. Op het damrak mag natuurlijk geen Primark filiaal ontbreken. Daarom opent er ook in het centrum van Amsterdam een Primark zodat hier veel mensen van de lage Primark prijzen kunnen profiteren.

De winkel opent de deuren in 2016 of 2017. Wil je alvast kijken waar hoogstwaarschijnlijk de nieuwe winkel komt of lijkt het je leuk om te werken bij Primark Amsterdam? Lees dan verder.

Primark Amsterdam adres en locatie

Het pand waar Primark Amsterdam zich mogelijk gaan huisvesten. Is het pand aan de Damrak 70 hier heeft namelijk altijd modeketen C&A gezeten. Dankzij een grote verbouwing is de locatie weer helemaal opgeknapt en zal het meerdere winkelketens gaan huisvesten zoals Starbucks en Zara. En natuurlijk Primark! Dit melden diverse media bronnen en de nieuwe winkel mag met recht enorm worden genoemd, de verwachting is namelijk dat er meer dan 10.000 vierkante meter aan mode en kleding komt.

primarkamsterdam

Primark Amsterdam verwachte openingstijden

Amsterdam doet niet moeilijk over ruime openingstijden. Primark Amsterdam is daarom straks naar verwachting ook zeven dagen per week geopend en kent mogelijk de volgende openingstijden:

  • Maandag: 09:00 – 20:00
  • Dinsdag: 09:00 – 20:00
  • Woensdag: 09:00 – 20:00
  • Donderdag: 09:00 – 21:00
  • Vrijdag: 09:00 – 21:00
  • Zaterdag: 09:00 – 21:00
  • Zondag: 10:00 – 20:00


Koopzondag en koopavond in Amsterdam
Zoals blijkt uit bovenstaande openingstijden verwacht Primark Amsterdam 52 koopzondagen en 156 koopavonden per jaar te organiseren. De koopavonden vinden plaats op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 21:00. Koopzondagen van 10:00 – 20:00 geopend.

Primark Amsterdam route en parkeren

De verwachting is dat Primark Amsterdam vele toeristen over de vloer krijgt. Lijkt het jou ook leuk om de winkel eens te bezoeken? Het centrum van Amsterdam is uitermate goed met het openbaar vervoer te bereiken. Stap uit op treinstation Amsterdam Centraal en loop in enkele minuten naar Primark Amsterdam. Parkeren in de binnenstad van Amsterdam kan een prijzige aangelegenheid zijn. Wie zich hierdoor niet laat afschrikken kan terecht bij bijvoorbeeld de parkeergarage Q-Park Beursplein (Beursplein 15).

Vacatures bij Primark Amsterdam

Een grote winkel als Primark Amsterdam heeft maar liefst honderden medewerkers nodig om goed draaiende te zijn. Alle vacatures van Primark zijn op ieder moment te vinden op de website van Primark. Om alvast meer informatie op te doen over – vacatures en werken bij Primark Amsterdam – kun je ook alvast een kijkje nemen bij alle Primark vacatures in Nederland. Wellicht zit er een leuke vacature voor jou bij.

Primark online shop Amsterdam

Een veelgestelde vraag is wanneer Primark haar eigen webshop opent, Primark heeft in het verleden namelijk meerdere online shop tests gedaan waarbij het experimenteerde met online verkoop. Wanneer er een Primark online shop komt kunnen we op dit moment niet beantwoorden omdat er nog geen concrete plannen zijn bekendgemaakt over een Primark webshop. Een online shop test alleen voor Primark in Amsterdam zou wel heel tof zijn!

Wat vinden jullie ervan dat er een Primark Amsterdam komt?