Primark vestigingen breiden in 2018 uit naar Antwerpen

, ,

Primark Antwerpen opent in 2018

De geruchten gonsden al een tijdje, maar steeds duidelijker wordt nu dat Primark in 2018 haar vestigingen in België gaat uitbreiden met een nieuwe winkel: Primark Antwerpen.

Primark Antwerpen: waar dan?

De Primark vestiging in Antwerpen zal komen in het oude pand van de H&M. Dit pand is gelegen aan de Meir nummer 24 – 28. De verbouwingen zijn al een tijd bezig en zullen in de komende maanden afgerond worden.

Wanneer opent Primark Antwerpen haar deuren?

De exacte openingsdatum is nog niet bekend. Uiteraard houden we jullie van het laatste nieuws daarover op de hoogte. Pas geleden heeft Primark echter een tipje van de sluier opgelicht. Het pand dat momenteel wordt klaar gemaakt voor de opening, is nu afgeschermd. Op die afscherming heeft Primark een mega grote poster geplakt met daarop de tekst: “Hallo Antwerpen! Jullie nieuwe Primark-winkel opent in de lente van 2018”. In het voorjaar van 2018 zal Primark Antwerpen dus haar deuren openen!

Andere feitjes over Primark Antwerpen

Wat al bekend is, is dat de winkel maar liefst 1.000 vierkante meter groot zal worden. Hiermee zal het winkelaanbod in de tweede stad van België een behoorlijke impuls krijgen. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee!

Primark vestigingen in België

Op dit moment is Primark in België al gevestigd in Brussel, Luik, Hasselt, Gent en Charleroi. In Antwerpen komt dus de zesde vestiging van Primark in België.

Werken bij Primark Antwerpen

Met de opening komen er natuurlijk ook tal van vacatures beschikbaar! Heb jij een retail hart en wil je graag de hele dag op de winkelvloer zijn? Of wil je juist vanuit het magazijn ervoor zorgen dat de winkel altijd helemaal vol is met de mooiste spullen en de voorraad pico bello op orde is? Of ben jij degene die het hele team kan motiveren om samen de klanten een perfecte shopervaring te bieden? Dan is de rol van manager wellicht wat voor jou. Heel veel informatie over werken bij Primark hebben wij al voor je op een rijtje gezet..

En zoals beloofd houden we je op de hoogte als er meer nieuws is over de nieuwe vestiging van Primark in Antwerpen!