,

Primark Arnhem: openingstijden, adres en vacatures

primark arnhem online openingstijden adres contactgegevensPrimark Arnhem informatie over openingstijden, collectie, parkeren, adres, vacatures en meer handige tips over het Primark filiaal in Arnhem. Hoewel Almere over één van de eerste vestigingen beschikt, wint Primark Arnhem het op de vierkante meters. Maar liefst 5600 vierkante meter aan oppervlakte is gevuld met de gewilde kleding, gunstig geprijsd en logisch ingedeeld. Primark Arnhem is gevestigd in het pand waar voorheen de Bijenkorf huisvesting vond. Dit geeft waarschijnlijk al een idee over de grootte van het complex.

Primark Arnhem Online

Primark Arnhem heeft twee verdiepingen

Uiteraard verkoopt ook deze vestiging een ruim aanbod aan reguliere kleding, schoenen, tassen, lingerie en accessoires voor zowel dames als heren en de kids. Het filiaal bestaat uit twee verdiepingen om de gehele collectie te kunnen exposeren:

 • De begane grond is volledig gericht op het vrouwelijk winkelend publiek, net zoals meer dan de helft van de collectie.
 • De eerste verdieping is voor mannen en kinderen, maar biedt bijvoorbeeld ook huishoudelijke producten

De Primark Arnhem heeft de stad zeker een positieve vibe gegeven. Mensen die de Primark al bezochten in andere steden komen nu graag naar Arnhem, allereerst voor hun geliefde winkel, maar ook gezien het grote aanbod wat de stad algemeen in mode heeft. De Primark Arnhem is gelegen aan de ketelstraat 45, de straat is makkelijk te bereiken met de auto. Ook zijn er voldoende parkeergarages nabijgelegen, zoals de Rozet- en Musisgarage. Uiteraard is het openbaar vervoer ook een ideale optie, gezien het feit dat de stad makkelijk bereikbaar is.

De adressen en prijzen van de parkeergarages:

 • Parkeergarage Rozet, Langstraat 10 Arnhem, per 10 minuten € 0,40, maximale dagtarief € 15,-
 • Parkeergarage Broerenstraat, Broerenstraat 51 Arnhem, per 19 minuten € 1,-, maximale dagtarief € 15,-
 • Parkeergarage Musis, Velperbinnensingel 2 Arnhem, per 10 minuten € 0,40, maximale dagtarief € 15,-

Primark Arnhem openingstijden en adres

Primark Arnhem is net als veel andere vestigingen in Nederland zeven dagen per week geopend. Elke week koopavond op donderdag en iedere zondag koopzondag.

 • maandag 11:00 – 18:30
 • dinsdag 09:00 – 18:30
 • woensdag 09:00 – 18:30
 • donderdag 09:00 – 21:00
 • vrijdag 09:00 – 18:30
 • zaterdag 09:00 – 18:30
 • zondag 12:00 – 17:00

Adres Primark Arnhem
45 Ketelstraat
6811 CZ Arnhem
Telefoonnummer +31 263895400

Dankzij de grootte van de winkel is er regelmatig vraag naar nieuw personeel, waarvoor mensen bij de homepage van de website goed in de gaten moeten houden.

Werken bij Primark Arnhem?

Solliciteren of vacatures bekijken van de Primark in Arnhem? Dat kan want de vestiging in Arnhem beschikt over ongeveer 400 parttime en fulltime werknemers. Ondanks dat er zoveel mensen werken, zullen er nu en in de toekomst altijd nieuwe vacatures beschikbaar zijn. Mensen komen en gaan, part-time vacatures zullen het meest beschikbaar zijn, dit is overigens bij alle filialen in Nederland zo.

De nieuwe vacatures worden altijd op de website van Primark geplaatst of de bekende vacaturewebsites. Wanneer je geïnteresseerd bent in een functie bij Primark Arnhem wordt er daarom door verschillende bronnen geadviseerd om de website van Primark regelmatig te bezoeken.