,

Primark BH’s + BH Maten Tabel

Hunkemoller-lingerie-outletDe Primark heeft een ontzettend uitgebreid assortiment als het aankomt op leuke, hippe en trendy kleding, wat ook nog eens lekker betaalbaar is. Vooral de vrouwelijk klanten kunnen bij deze kledinggigant vaak goed slagen, omdat de Primark namelijk ook een enorme aanbod heeft wat betreft ondergoed, zoals onderbroeken en BH’s! Juist omdat er zoveel producten voor een vriendelijke prijs kunnen worden gekocht., zien we de dames na een dagje shoppen bij de Primark geregeld met goed gevulde tassen de winkel uit lopen!

Verschillende soorten BH’s

BH’s kopen is niet voor iedere vrouw altijd even leuk. Ten eerste vinden de meesten het vaak nogal een gedoe om de verschillen modellen te passen. Het bekende ‘ik heb geen zin passen’ is bij ondergoed maar al te vaak het geval. Een goede BH is echter wel heel belangrijk, ook omdat deze de juiste ondersteuning moet bieden. een goede ondersteuning aan de voorkant betekent namelijk ook ontlasting in de rug bijvoorbeeld. Gelukkig heeft de Primark een ruime keuze uit verschillende soorten en BH maten, die niet alleen fijn zitten, maar ook nog eens ontzettend leuk zijn. De hippe printjes en vrolijke kleuren maken het al een stuk minder vervelend om naar de winkel te komen om daar een leuke nieuwe BH uit te zoeken, eventueel met een bijpassende slip erbij. De Primark heeft namelijk ook complete ondergoed setjes uiteraard.

rode bh
Rode BH met kant – 12,- euro

grijze bh
Grijze BH met bloemenprint – 8,- euro

roze beha
Roze Balconetta Beha – 7,- euro
bh met kant
felroze bh met kant – 12,- euro

witte bh
Zwart witte BH met Slangenprint – 6,- euro

gladde blauw witte bh
Wit blauwe BH met Bloemenprint – 3,50 euro

BH maten tabel

Van de vrouwen draagt ongeveer 80% de verkeerde BH maat. Gelukkig is het niet moeilijk om zelf je BH-maat op te meten. Bekijk in de tabel hieronder hoe de BH maten opgezet zijn en shop jouw perfecte bh maat.
bh maat berekenen

Goedkope BH’s

Leuke BH’s van de Primark brengen natuurlijk hetzelfde voordeel met zich mee als de rest van de kleding die de modeketen te bieden heeft, namelijk de prijs. Een BH van de Primark is al verkrijgbaar vanaf tien euro! Voor de iets mooiere of meer gedetailleerde modellen ben je rond de twintig euro kwijt, maar dan is dit alsnog een stuk goedkopen dan bij andere lingeriewinkels! Waar je bij de concurrentie al snel een paar tientjes kwijt bent, koop je hier bij de Primark toch al zeker vier of vijf mooie BH’s voor. Zeker de moeite waard dus, om de lingerieafdeling eens te bezoeken!

bron bh maten tabel: otto