,

Primark Dordrecht

Eindelijk Primark Dordrecht, mensen in Dordrecht en omliggende plaatsen kunnen voortaan terecht in winkelcentrum Drievriendenhof om te winkelen bij Primark. De Primark in Dordrecht is met ruim dertigduizend klanten in de maand een echte publiekstrekker en heeft het aanzicht van het winkelcentrum aanzienlijk veranderd. Primark Dordrecht is inmiddels geopend en direct zeer populair.

Gebouw Primark in Dordrecht in winkelcentrum de Drievriendenhof
Afbeelding Primark filiaal in Dordrecht, winkelcentrum de Drievriendenhof

Wil je graag eens de winkel bezoeken of wil je werken bij Primark Dordrecht? In dit artikel hebben we alle informatie verzameld over Primark Dordrecht, wat hieronder in een mooi overzicht wordt weergegeven.

Wil je helemaal een goede indruk krijgen van de winkel? Dan kun je de volgende video van de opening Primark in Dordrecht eens bekijken.

Contactgegevens Primark Dordrecht
Adres: Drievriendenhof 16
Postcode: 3311 NM Dordrecht
Telefoonnummer: 023-5573112
bekijk plattegrond

Openingstijden Primark Dordrecht

De Primark in Dordrecht is zeven dagen per week geopend, de volgende openingstijden worden gehanteerd:
Maandag: 11.00 – 18.00
Dinsdag: 9.00 – 18.00
Woensdag: 9.00 – 18.00
Donderdag: 9.00 – 21.00
Vrijdag: 9.00 – 18.00
Zaterdag: 9.00 – 18.00
Zondag: 12.00 – 17.00

Koopavonden en koopzondagen
De wekelijkse koopavond is op donderdagavond, Primark in Dordrecht sluit dan haar deuren om negen uur. Op zondag is de vestiging geopend van twaalf tot en met vijf uur. Naast dat het leuk is om de Primark te bezoeken, is het wellicht ook leuk om bij andere winkels in Dordrecht te shoppen.

Ondernemers Dordrecht blij met Primark

In het centrum van Dordrecht hebben verschillende winkeliers het moeilijk. Dankzij Primark Dordrecht heeft de hele winkelcentrum een boost gekregen. Vooral het winkelcentrum Drievriendenhof profiteert van de komst van het Primark filiaal. Het winkelcentrum is verbouwd waardoor Primark een prominente plek heeft gekregen en ook andere winkels profiteren van de aangegroeide publieksstroom. Primark Dordrecht is ongeveer 5.000 vierkante meter groot.

Bereikbaarheid Primark Dordrecht

Het treinstation Dordrecht Centraal ligt op minder dan een kwartier lopen van Primark in Dordrecht. Wanneer je geen zin hebt in verkeersdrukte of parkeerkosten is de trein dus het ideale vervoersmiddel.

Mensen die met de auto komen kunnen parkeren in de P1 Parking Drievriendenhof die bij het winkelcentrum is gelegen aan de Korte Kolfstraat 25.

Gratis parkeren doe je aan de weeskinderendijk. Vanaf hier loop je in ongeveer een kwartier naar Primark in Dordrecht.

Update! Het parkeerterrein bij het Energiehuis dat aan de Noordendijk 148 is gevestigd is tegenwoordig betaald parkeren.

Werken bij Primark Dordrecht

Dankzij Primark Dordrecht hebben honderden mensen een baan gekregen. De meeste werknemers werken parttime bij Primark Dordrecht als winkelmedewerker. Wist je dat de Primark vaak nieuwe werknemers zoekt? Zo ook in Dordrecht, lees alles over op Werken bij Primark Dordrecht.

Primark webshop

Ondanks het groeiende aantal Primark filialen blijven veel shoppers ook hopen op een Primark webshop. Deze is er echter nog niet en de vraag is of deze daadwerkelijk ooit komt. Vermoedelijk zal Primark ooit wel een webshop openen, we houden je op de hoogte via de pagina Primark online shop.

Wil jij als eerste de nieuwe collectie ontvangen van de Primark? Volg dan de officiële Facebook pagina van de Primark Dordrecht. Klik hier.

Zodra er nieuws is m.b.t. de Primark Dordrecht, dan vind je het natuurlijk hier!

9 Comments

 1. Komt de primark ook in Zwijndrecht of Hendrik-Ido-Ambacht

  Beste kwaliteit in ben tevreden

 2. G.m. Is er in Dordrecht of überhaupt in Nederland de interieur collectie te verkrijgen? Erg leuk nl om je huis te pimpen. B.v.d.

  • Hallo Chantal, de Primark is eerste paasdag gesloten en tweede paasdag geopend van 12:00 – 17:00, de openingstijden op tweede paasdag kunnen per winkel verschillen.

 3. Parkeren op het terrein van het energiehuis is helaas niet meer gratis!
  Aan de weeskinderendijk kun je nog wel gratis staan..

  • Bedankt Carla we hebben de tekst over het stukje “parkeren bij Primark Dordrecht” aangepast