,

Primark Eindhoven | Lekker shoppen in Eindhoven

Primark Eindhoven is één van de grootste Primark vestigingen in Nederland. De winkel heeft oppervlakte van ruim 7000 vierkante meter en wel verdeeld over vier etages.

Uiteraard is het grootste gedeelte van de winkel ingericht voor vrouwen. Want van de vier verdiepingen zijn er twee ingericht met vrouwenmode, vrouwenkleding en cosmetica. De verdiepingen bij Primark Eindhoven zijn als volgt verdeeld.

De Primark in Eindhoven verdeeld over vier verdiepingen:

 • Etage -1 (kelder): schoenen, interieurproducten, mode accessoires
 • Begane vloer: damesmode
 • Etage 1: damesmode en cosmetica
 • Etage 2: herenmode, babymode en kindermode

primark eindhoven openingstijden, adres, vacatures, online shop

Primark Eindhoven openingstijden

Onderstaande de openingstijden van de Primark Eindhoven weergegeven. Met de feestdagen gelden er andere openingstijden, houd daar dus rekening mee.

 • Maandag: 11.00 – 18.30 uur
 • Dinsdag: 9.00 – 18.30 uur
 • Woensdag: 9.00 – 18.30 uur
 • Donderdag: 9.00 – 18.30 uur
 • Vrijdag: 9.00 – 21.00 uur
 • Zaterdag: 9.00 – 19.00 uur
 • Zondag: 11.00 – 18.00 uur

Bij Primark Eindhoven is er elke vrijdag koopavond tot 21:00 en zondag is er koopzondag van 11:00 tot en met 18:00 met uitzondering van speciale feestdagen.

Handig tip! Wil je zeker weten of de Primark Eindhoven open is? Dan kun je ze altijd bereiken op telefoonnummer: 040 – 236 9580

Primark Eindhoven shoppen

Eindhoven is een studentenstad met een groot aanbod aan winkels. Het is niet alleen een leuke stad om te winkelen, het is ook nog eens elke zondag koopzondag in Eindhoven! In de binnenstad is het altijd een gezellig drukte, daarnaast heeft het centrum zelfs twee overdekte winkelcentra. Het bekende Piazza, waar ook de Bijenkorf is gevestigd, en het mooie Heuvel Galerie. En natuurlijk niet te vergeten is er nog het hagelnieuwe winkelgebied de Admirant.Primark Eindhoven, auto, openbaar vervoer en parkeren

Als je van de snelweg komt en dan Eindhoven centrum aanhoud kun je met de auto heel dichtbij Primark Eindhoven parkeren. Er zitten namelijk 3 ruime parkeergarages, de adressen en prijzen zijn als volgt:

 • P1 Parking Mathildelaan, Mathildelaan 2a (naast het politiebureau gelegen). Het parkeertarief bedraagt € 0,50 per 12 minuten, het maximale dagtarief bedraagt € 14,-
 • BBA-parkeerplaats aan de Raiffeisenstraat (achter de Pathé). Het tarief bedraagt het eerste uur € 2,40, de uren erna € 2,20 per uur. Het maximale dagtarief bedraagt € 6,70
 • Q-Park Heuvel, Ten Hagestraat 6a (onder de Heuvelgalerie). Het parkeertarief bedraagt € 0,50 per 12 minuten, het maximale dagtarief bedraagt € 14,-

Gratis parkeren is mogelijk buiten het centrum van Eindhoven, maar dit betekent dat je al snel 500 meter of langer moet lopen. In ieder geval wel goed om je conditie in stand te houden, haha.

Als je met openbaar vervoer wil reizen is Primark Eindhoven heel goed te bereiken met trein en bus. Het treinstation Eindhoven Centraal is namelijk maar slechts tweehonderd meter lopen van de Eindhovense kledingwinkel.

Want als je wegloopt van het treinstation is de Primark recht voor jou. Bij het treinstation Eindhoven is ook de bushalte Eindhoven Station te vinden waar werkelijk tientallen verschillende buslijnen stoppen. Direct bij de winkel is de bushalte 18-Septemberplein gelegen, hier kun je uitstappen en dan is het nog een 25 meter lopen.

Werken bij Primark Eindhoven

Er werken ongeveer 350 mensen bij de Primark in Eindhoven zo wel part- en fulltime. Er zijn altijd wel vacatures die openstaan want de budget store zoekt regelmatig nieuwe collega’s, daarom is het verstandig om de officiële website van Primark in de gaten voor het laatste aanbod van nieuwe vacatures bij Primark Eindhoven, wekelijks even controleren is geen overbodige luxe.

6 Comments

 1. Hallo!!!

  Even een vraagje, is Primark Eindhoven open op maandag 16 mei?

  Albast bedankt!

  • Primark open op eerste pinksterdag? Nee, de Primark is met eerste Pinksterdag gesloten. Tweede pinksterdag (17 mei) is de winkel geopend van 12:00 tot en met 17:00, de openingstijden gelden voor Primark Eindhoven en niet voor andere filialen in Nederland.

  • Hallo Rosieta, nee helaas nog niet. Er zijn wel wel online shop testen uitgevoerd in samenwerking met ander groot merk in Nederland.

   Wat je wel kunt doen is de laatste ontwikkelingen volgen op – Primark online shop | Laatste nieuws & updates over een Primark kledingwebshop – kijk maar even.

   Gaat primark online kleding verkopen? http://primarki.nl/primark-online-shop/

   Maartje

  • Bedankt voor je vraag, de openingstijden met eerste en tweede paasdag, goede vrijdag en koningsdag 2016 zijn als volgt:

   Goedevrijdag 09:00 – 19:00
   1ste Paasdag 12:00 – 17:00
   2de Paasdag 12:00 – 18:00
   koningsdag 12:00 – 17:00