, , ,

Primark Enschede | Online shopping informatie

Primark Enschede is de eerste stad in Overijssel (beter bekend als Twente) met een Primark winkel. Bezoekers uit het oosten hoeven niet meer naar de andere kant van het land om een Primark winkel te bezoeken. Primark Enschede heeft daarom ook vooral bezoekers uit omliggende plaatsen in Overijssel, zoals Hengelo, Almelo, Rijssen, Glanerbrug

De Primark in Enschede bestaat uit drie verdiepingen: een begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. De begane grond is ingedeeld met damesmode. De eerste verdieping bestaat uit schoenen, lingerie, cosmetica, huishoudelijke artikelen (word ook wel Home collectie genoemd), mode accessoires en de tweede verdieping bestaat uit heren- en kindermode.

primark-enschede-vestiging

Met het pand van waar voorheen de Bijenkorf in zat heeft de Primark Enschede een prachtige en grote locatie midden in het winkelcentrum van Enschede. De stad uit twente is een modestad waar bijna alle grote modeketens te vinden zijn. Wie de Primark in Enschede wil bezoeken kan zo de winkelstraten van Enschede in lopen om de rest van deze mooie stad te verkennen.

Contactgegevens
Adres Primark Enschede
Hendrik Jan van Heekplein 90
7511 HN Enschede
Telefoonnummer 053 434 62 36

Primark Enschede openingstijden

Maandag: 11.00 – 18.30 uur
Dinsdag: 9.00 – 18.30 uur
Woensdag: 9.00 – 18.30 uur
Donderdag: 9.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 18.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 18.00 uur
Zondag: gesloten behalve koopzondagen

Elke eerste en laatste zondag is er koopzondag in Enschede.

Speciale openingstijden
Koopzondag – 24/4/16* 12:00 – 17:00
Koningsdag – 12:00 – 17:00
Koopzondag – 01/05/16* 12:00 – 17:00
Hemelvaart – 12:00 – 17:00
Eerste Pinksterdag – gesloten
Tweede Pinksterdag – gesloten

Locatie en bereikbaarheid Primark Enschede

Wie met de auto naar de Primark in Enschede wil komen, kan het beste de auto parkeren in de parkeergarage van het Van Heek Plein bij Holland Casino. Deze ligt direct bij de Primark, dit word al aangegeven in de parkeergarage zelf.

Het tarief voor parkeren in deze parkeergarage bedraagt €2,20 per uur en het dagtarief bedraagt €17,60.

Wie zonder het zoeken van een parkeerplaats en het betalen van parkeergeld de Primark in Enschede wil bezoeken kan ook met het openbaar vervoer reizen. Voor wie met de trein komen stappen uit op station Enschede Centraal, loopt dan door het winkelcentrum van Enschede de Primark tegemoet.

Voor de bezoekers die voor de deur uit willen stappen kunnen vanaf treinstation Enschede de bus nemen naar het Van Heek Plein.

Primark Enschede ervaringen

Hieronder verschillende ervaringen van klanten die hebben gewinkeld bij de Primark in Enschede. Over het algemeen is iedereen erg tevreden op de drukte na dan 🙂

breed assortiment 9.2
een winkel met een breed assortiment wat regelmatig wisselt. Prima prijzen en de kwaliteit is ook goed.

geweldige winkel 9.0
Als je niet zoveel geld hebt, kunnen mensen met een klein budget ook heerlijk shoppen. Het personeel is er vriendelijk en ook erg deskundig. De acties en aanbiedingen staan duidelijk aangegeven en er is elke keer wel weer wat nieuws te vinden!!!

koopjes en aanbiedingen 8.0
Mooie winkel veel mooie koopjes en aanbiedingen. Alleen heel erg druk waardoor ik minder snel er naartoe ga. Service is een beetje omslachtig, je moet naar een andere bali op een andere etage om iets te kunnen ruilen.

veel kleding 9.2
Leuke winkel veel kleding voor ieder wat wils, klantvriendelijkheid,netjes en ordelijk

overzichtelijk winkel 8.0
Altijd netjes, veel personeel en als het niet te druk is dan erg overzichtelijk.

Wanneer ga jij weer winkelen bij Primark Enschede?

One Comment

  1. Bij Primark Enschede shoppen is altijd een feest, goed personeel, leuke kleding maar vooral betaalbaar.

    Vergeleken met andere kledingwinkels in Enschede, die vragen soms wel 4, 5, 6 of 8 keer zoveel, niet zo gek hé dat het slecht gaat met de kledingwinkels.

    Laten ze maar eerst een keer met de prijs zakken, blijf voorlopig vaste klant bij Primark Enschede.