,

Primark feestdagen collectie Mannen

De feestdagen zijn voor de mannen ook even een momentje om leuke kleding uit te zoeken. Glitter, fluweel, strak in pak of misschien toch wel een kersttrui met ingebouwde lichtjes. Primark heeft naast veel vrouwenkleding, ook een groot assortiment voor mannen tijdens de feestdagen. Strak in pak, of toch maar een nette blazer met een basic shirt eronder? Keuze genoeg. De kleuren van de pakken bij de Primark zijn onder andere wijnrood, grijs, zwart of donkerblauw. Als je er minder formeel bij wil lopen, kun je natuurlijk ook kiezen voor een trui met een print. Of kies je voor een klassiek wit overhemd met een blazer eroverheen.

kersttrui primark

selfie trui primark

wollen primark trui man

Als je een mooi pak koopt voor de feestdagen wil je natuurlijk ook na de feestdagen je kleding nog kunnen dragen. De kostuums van de Primark zijn hebben een mooie en modern pasvorm. De kostuums zijn gemaakt van goede kwaliteit, je kunt dus een hele tijd plezier hebben van je investering. Je kunt natuurlijk je blazer en pantalon ook los van elkaar met een ander item goed combineren. Combineer je blazer met een spijkerbroek met sneakers, of je pantalon met een mooi overhemd met een afstekende boord en kraag. Met dit overhemd is een stropdas niet nodig en heb je toch een sjieke look. Hou je helemaal niet van overhemden dan zijn er ook hele mooie shirts verkrijgbaar. De kerstcollectie heeft net wat feestelijkere accenten maar ook in de reguliere mannencollectie zijn mooie shirts en polo’s te vinden.

De bekende “foute” kersttruien zijn al helemaal niet fout meer tegenwoordig. Een hippe kersttrui mag bijna niet meer ontbreken in de mannenkast. Met grote print of nog uitbundiger met ingebouwde lampjes of geluidjes. Laat je lekker gaan met deze feestdagen en draag de trui met een knipoog naar de fijne gezellige kerstdagen met elkaar.