,

Primark groeit en V&D Utrecht krimpt in

v-d-primark-utrecht-hoog catharijneHoogstwaarschijnlijk komt er Primark Utrecht, nu we weten dat de V&D in Hoog Catharijne kleiner wordt. Op deze manier maakt de Ierse modeketen mooi gebruik van de omstandigheden waar V&D op dit moment in verkeert. Van de andere kant is V&D ook blij met de komst van de Ierse fashion partij, wij van Primarki.nl hebben de voordelen voor V&D Utrecht op een rijtje gezet.

V&D voordelen komst als Primark Groeit in Utrecht

  • Meer traffic (winkelend publiek)is meer omzet
  • Minder huur betalen (kostenbesparing)
  • Betere focus omdat het pand kleiner wordt
  • Samenwerking met Primark Utrecht(?)

Vooralsnog is nog niks 100% zeker dat er een Primark in Utrecht komt. Als er meer nieuws bekend wordt over Primark Utrecht dan hoor je het als eerste op Primarki. Op dit moment moet je nog shoppen in de andere 12 Primark vestigingen in Nederland. Ook is er nog geen Primark online shop.

Primark vestigingen Nederland

Voor meer specifieke informatie over Primarks in Nederland zoals openingstijden, adres, route, parkeren en meer Primark online shop informatie kun je klikken op een van de onderstaande Primark winkels.

Leuk om te weten is dat Primark groeit snel als modeketen van de wereld is en nu waarschijnlijk ook vestigingen in Amerika gaat openen waaronder Boston, New York en Philadelphia.