,

Primark Groningen opening 17 mei 2016

Groot en goed nieuws voor Primark Groningen. De Groningse vestiging van kledinggigant Primark gaat op 17 mei 2016 open. Dat is sinds een paar dagen te lezen op de voorkant van het pand aan winkelcentrum Westerhaven.

primark groningen opening 17 mei 2016

De winkel gaat zich vestigingen in het pand boven de MediaMarkt. Het mediaconcern is na de verbouwing ruim 400 vierkante meter kleiner geworden. De reden hiervan is dat Primark groot is natuurlijk en ze wilde graag een entree in het Groningse winkelcentrum.

Omdat de Ierse kledingwinkel naar het centrum komt is er best wel een grote verbouwing gaande, dat ten goede komt aan de inwoners van de stad Groningen. Om een paar voorbeelden te noemen, er komen meer fietsenstallingen, bankjes en het park aan de achterkant krijgt speelvoorzieningen voor de kinderen.

De schatting is dat er maandelijks ruim 30.000 bezoekers verwacht worden. De gemeente denkt dat er ook veel shoppers komen winkelen die buiten de stad wonen. Door de stijging van bezoekersaantallen in de stad, wordt dit fenomeen ook wel het Primark-effect genoemd.

primark groningen locatie winkelcentrum westerhaven

Primark Groningen openingstijden en adres

Bekijk hieronder het adres en openingstijden van Primark Groningen. De openingstijden zijn wel onder voorbehoud.

 • maandag: 11.00 – 18.00 uur
 • dinsdag: 9.00 – 18.00 uur
 • woensdag: 9.00 – 18.00 uur
 • donderdag: 9.00 – 21.00 uur
 • vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
 • zaterdag: 9.00 – 18.00 uur
 • zondag: 12.00 – 18.00 uur

Adres van Primark Groningen
Westerhaven 44
Postcode: 9718 AC

Werken bij Primark Groningen

Wil je werken bij de Primark in Groningen of zoek je vacatures voor Primark Groningen? Dat kan er zijn altijd diverse functies beschikbaar zoals winkelverkoper of winkelmanager.

Er zijn altijd wel vacatures beschikbaar dit komt omdat de winkel in Groningen ongeveer 400 werknemers in dienst gaat krijgen van jong tot oud. Maar bij elk bedrijf komen er nieuwe mensen en verlaten mensen een bedrijf, zo ook bij de Primark Groningen. Wil je meer informatie over werken bij Primark? Voer dan rechts bovenin een zoekopdracht in.

4 Comments

 1. Zijn er nog vacatures beschikbaar voor Primark Groningen? Ik ben Jaap, 19 jaar en studeer rechten en wil graag een part-time baan bij de kledingwinkel. Hoe werkt het solliciteren en is het leuk werken bij Primark?

 2. Beste Primark,

  Ik wil graag solliciteren bij Primark Groningen als winkelverkoper of bij de kassa’s.. ik heb een afgerond diploma niveau 4 en ben bereid om nog verder te studeren als het moet..

  Ben op zoek naar baan voor 32 uur, kan alleen niet op maandag werken, hoop niet dat het een super probleem is.

  Ben benieuwd naar jullie reactie.

  Groetjes, Melanie 19 jaar uit Groningen