,

Primark Groningen: openingstijden, adres en online shop tips

Primark Groningen gaat zich vestigingen in Winkelcentrum Westerhaven. Primark fans uit Friesland of Groningen waren lange tijd aangewezen op de Primark winkels in bijvoorbeeld Almere, Enschede of Bremen. Dit gaat veranderen, want in Groningen opent Primark in mei 2016 ook een winkel. Blijf hier op de hoogte van alle ontwikkelingen van Primark Groningen.

primark groningen shop openingstijden adres

Primark Groningen

Grote verbouwing in Winkelcentrum Westerhaven. Om de Ierse modeketen een perfecte locatie te geven wordt het gehele winkelcentrum opnieuw ingericht. Sommige winkels verhuizen naar een andere winkel in het winkelgebied, andere winkels zoeken zelfs een geheel nieuwe locatie in Groningen. Dat er veranderingen aan het winkelcentrum plaatsvinden is niet zo gek gezien het enorme winkeloppervlak dat men voor ogen heeft voor de nieuwe winkel in Groningen (9.000 vierkante meter!). Primark Groningen zal overigens de deuren openen begin 2016. Een voorwaarde is uiteraard dat alles volgens planning verloopt.

Openbaar vervoer en parkeren
Winkelcentrum Westerhaven is niet ver van het treinstation van Groningen gelegen. Wie met de trein reist loopt in circa tien minuten naar de Primark in Groningen. De parkeergarage die het meest gunstig is gelegen ten opzichte van het winkelcentrum is de Q-Park garage aan de Westerhaven 17 te Groningen.

locatie primark groningen
locatie primark groningen

Primark Groningen openingstijden en adres

De openingstijden van Primark Groningen zijn:
maandag    11:00 – 20:00
dinsdag      09:00 – 20:00
woensdag  09:00 – 20:00
donderdag 09:00 – 21:00
vrijdag        09:00 – 20:00
zaterdag     09:00 – 18:30
zondag       12:00 – 18:00

Adres van Primark in Groningen
Adres: Westerhaven 44
Postcode: 9718 AC
Plaatsnaam: Groningen

Vacatures Primark Groningen

Het wordt een grote Primark in Groningn en de verwachting is dat er ook zeer veel nieuwe collega’s nodig zijn. De schattingen wijzen op 350 tot 400 vacatures. Het gros bestaat uit deeltijd functies, maar zeker is dat er veel mensen een baan kunnen vinden bij deze kledingwinkel. In de paar maanden voordat de winkel zal openen zullen de vacatures vrijkomen. Werken bij Primark Groningen wordt voor veel mensen mogelijk

Primark online
Helaas moet je nog even wachten voor Primark Groningen de deuren gaat openen. De winkels van Primark zijn namelijk voorlopig de enige plek waar je Primark mode kunt kopen. Een Primark webshop is er nog niet en korte termijn zal deze er ook nog niet komen zoals je kunt lezen in Primark Webwinkel artikel.