,

Primark herfst- en wintercollectie 2017/2018

De Primark herfst- en wintercollectie

Het is weer de tijd van het jaar. De bladeren vallen van de bomen en de nacht duurt langer dan de dag. Gelukkig denkt Primark met je mee en biedt je volop gelegenheid om je klaar te shoppen voor het nieuwe seizoen! Op 8 juni werd de Primark herfst- en wintercollectie getoond in Hotel Droog in Amsterdam. Lees snel door om uit te vinden wat je kunt verwachten dit najaar.

Herfstkleuren

De kleuren die je veel voorbij ziet komen in de Primark herfst- en wintercollectie, zijn: geel (heel veel okergeel), oranje, rood (grenadinerood, van de limonade van granaatappels) en roze. Ook de bloemetjes zijn volop aanwezig.

Ruiten in alle soorten en maten

Helemaal hip zijn ruiten, in alle soorten en maten en op allerlei kledingstukken. Van jurkjes tot pakken en blazers. De schotse ruit, de houthakkers variant, ze zorgen allebei voor stijl. Of combineer een grijze ruit met rode accenten voor extra impact.

Onwijs indrukwekkende schoenen

Erg opvallend in de collectie van Primark voor de herfst en winter van 2017 en 2018 zijn de schoenen. Heb jij ook een schoenenverslaving? Dan kun je je helemaal uitleven in de Primark dit najaar. Schoenen met geborduurde prints, hakken in heel veel verschillende kleuren, te veel om op te noemen. Gewoon heel veel indrukwekkende schoenen en zoals je van Primark gewend bent, tegen leuke prijzen. Alleen voor de schoenen al is de Primark bij jou in de buurt een bezoek meer dan waard.

Luxe spullen

Houd jij ook zo van de luxe die de artikelen van Gucci en Chanel uitstralen? We hebben goed nieuws voor je. Primark heeft flink gewerkt aan een nieuwe collectie die ontzettend veel designer dupes in zich heeft. Veel tassen, schoenen die je eruit laten zien alsof je zo uit de modeshow gelopen komt.

Wanneer in de winkels

Primark zal in de loop van het najaar de collectie in haar winkels brengen. Kijk hier voor alle vestigingen en openingstijden, zodat je een winkel kunt kiezen om een kijkje te nemen.