Primark Hilversum op 13 juni geopend!

Op dinsdag 13 juni was het zo ver, de opening van het 18e filiaal van Primark in Nederland!
Maar liefst 40 kassa’s en bijna 50 pashokjes in de Hilversumse winkel van 3300 vierkante meter stonden te wachten op de bezoekers. De zaterdag voor opening was er in Hilversum een succesvolle proef gedraaid door de bijna 180 medewerkers en hun familieleden.

Om 10 uur precies barstte het feest los en gingen de deuren open, de medewerkers stonden met blauwe ballonnen op de klanten te wachten. De officiële opening werd gedaan door Pieter Broertjes, de burgemeester van Hilversum die het lint doorknipte. Op de dag van de opening was er een optreden van Romy Monteiro in het winkelcentrum Hilvertshof. Het hele winkelcentrum werd na een grondige verbouwing ook op 13 juni opnieuw geopend. Het adres van Primark is Hilvertshof 35.

Primark Hilversum geopend. Medewerkers verwelkomen klanten met blauwe ballonnen.

Nieuwste winkelconcept

Waar in andere vestigingen de opblaasbare flamingo en unicorn uitverkocht zijn, waren ze voor de opening in Hilversum volop ingeslagen. De winkel in Hilversum is helemaal ingericht naar het nieuwste winkelconcept van Primark. Dit betekent onder andere dat er door de hele winkel gratis WiFi is. Ook zijn er in de winkel twee ‘customer recharge areas’. Op deze plekken kun je even relaxen en jezelf (en je mobiel) opladen voor een verlenging van je winkelplezier!

Openingstijden

Primark in Hilversum is zes (en als er een koopzondag is zeven) dagen per week geopend:

Maandag 12:00u – 18:00u
Dinsdag 09:00u – 18:00u
Woensdag 09:00u – 18:00u
Donderdag 09:00u – 21:00u
Vrijdag 09:00u – 18:00u
Zaterdag 09:00u – 18:00u
Zondag 12:00u – 17:00u (kijk hier voor een overzicht van koopzondagen)

Wil je de drukte voor zijn? Kom dan op tijd.

Bereikbaarheid

Mocht je van buiten Hilversum komen, weet dan dat de winkel op een paar minuten lopen van het treinstation gevestigd is, ideaal! Als je met de auto komt, dan kun je makkelijk parkeren in de parkeergarage gevestigd aan de Groest 86.

Als de Primark vestiging in Hilversum voor jou te ver van huis is, kijk dan hier voor openingstijden van andere vestigingen dichter bij jou in de buurt.