,

Primark Hilversum

Op 13 juni 2017 heeft de lokale burgemeester Primark Hilversum geopend. Het warenhuis is gelegen in winkelcentrum Hilvertshof en beslaat maar liefst 3300 vierkante meter winkeloppervlak. De winkel is zo groot dat er twee hoeken ingericht zijn waar je je kunt opladen om nieuwe shopenergie op te doen.

Op deze pagina vind je alle informatie die jij nodig hebt om een dag shoppen bij Primark Hilversum succesvol te maken.

Inhoud van dit artikel:

Primark Hilversum openingstijden

Primark Hilversum is altijd zes dagen per week geopend. Let op: op koopzondagen kun je ook bij de Primark in Hilversum terecht. De openingstijden zijn als volgt:

 • Maandag: 12.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag: 9.00 – 18.00 uur
 • Woensdag: 9.00 – 18.00 uur
 • Donderdag: 9.00 – 21.00 uur
 • Vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
 • Zaterdag: 9.00 – 18.00 uur
 • Zondag: 12.00 – 17.00 uur* alleen op koopzondag


Koopavond
De koopavond vindt wekelijks plaats op donderdag, de winkel is op donderdagen geopend tot 21.00 uur.


*Koopzondag
De winkel is iedere eerste zondag van de maand geopend van twaalf uur tot en met vijf uur. Voor en rond de feestdagen, in november en december, is het echter elke zondag koopzondag. Op feestdagen zelf gelden echter afwijkende openingstijden. Voorkom teleurstelling en kijk altijd even op de website van de Primark.

Primark Hilversum contactgegevens

Hieronder wordt het adres en de contactgegevens van Primark Hilversum weergegeven. De winkel is gevestigd in het centrum van Hilversum. De adresgegevens zijn:

 • Adres: Hilvertshof 35
 • Postcode: 1211 ER
 • Plaats: Hilversum
 • Telefoonnummer: nog onbekend

Opening Primark Hilversum


Routebeschrijving
Primark Hilversum is uitstekend per trein bereikbaar. Het warenhuis is gelegen in het midden van het centrum, op slechts een paar minuten lopen van station Hilversum.
Ook per auto is de Primark in Hilversum goed bereikbaar. Centraal gelegen in Nederland, is Hilversum bereikbaar via snelwegen A1 en A27. Het dichtsbijzijnde adres waar je naar kunt navigeren is Groest 100 in Hilversum. Hieronder de dichtstbijzijnde parkeergarage.

Parkeren en parkeergarages bij Primark Hilversum

Als je met de auto naar Primark Hilversum komt kun je het beste parkeren in de volgende parkeergarage, want deze ligt pal boven het winkelcentrum Hilvertshof waarin de winkel is gevestigd.

Parkeergarages

 • Parkeergarage Hilvertshof aan de Groest 100

De prijs voor deze parkeergarages is ongeveer twee euro per uur.

Primark Hilversum vacatures en solliciteren

Wil je werken bij Primark in Hilversum? Dat kan en is ook mogelijk want Primark zoekt regelmatig nieuwe collega’s.

De vacatures zijn beschikbaar van winkelbediendes en kledingverkopers tot leidinggevende functies zoals winkelmanager of hoofd inkoop. Als je wilt werken in een zo’n grote kledingwinkel als Primark is het erg belangrijk dat je wel verstand van zaken hebt, beter gezegd passie voor kleding. Het is ook erg van belang dat je beschikt over sociale kwaliteiten zoals samenwerken met andere mensen.

Wil je solliciteren bij de Ierse kledingwinkel? Dan is er altijd een actueel aanbod van vacatures beschikbaar, deze is te vinden op de website van Primark Nederland.

Tip: Vergeet niet dat solliciteren voor een vacature bij de Primark in eerste instantie altijd per e-mail gaat.

Als je meer informatie over Primark Hilversum wilt lezen kun je de zoekbalk op deze website gebruiken.