,

Primark Hoofddorp

Shoppen bij Primark Hoofddorp? Primark Hoofddorp was één van de eerste steden in Nederland met een Primark vestiging. Dit was voor mensen uit Amsterdam en de echte modeliefhebbers de ultieme kans om voordelig een compleet nieuwe look of zelf compleet nieuwe garderobe in te slaan. Hippe en trendy kleding voor een goedkope prijs.

Lees op deze pagina alle informatie over Primark Hoofddorp. Je kunt hier informatie vinden over het adres, openingstijden, bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto, parkeergarages, werken bij Primark Hoofddorp en meer handige tips.

primark filiaal hoofddorp zuid holland

Twee verdiepingen
Primark Hoofddorp bestaat uit maar liefst twee verdiepingen. Zoals vaak het geval, is de begane grond ingedeeld in damesmode. Op de eerste verdieping vind je mannenmode, kindermode, schoenen, woondecoratie en lingerie.


Primark Hoofddorp Adres

  • Marktplein 254
  • 2132 CX Hoofddorp
  • Telefoonnummer 0031 23 557 3111

openingstijden Primark Hoofddorp

Bekijk hieronder de openingstijden van Primark hoofddorp
Maandag: 11.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 9.00 – 18.00 uur
Woensdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdag: 9.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 18.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

primark-hoofddorp

Primark Hoofddorp locatie en bereikbaarheid

Als je met de auto naar Primark Hoofddorp wilt komen, kun je het beste via de snelweg A4 of A5. Bij het verlaten van de snelweg hou je de borden Hoofddorp centrum aan. Hieronder de dichtstbijzijnde parkeergarages waar je het beste kunt parkeren als je wilt shoppen bij Primark Hoofddorp:

  • De Draverslaan 11
  • Melis Spaansweg 149
  • Burgemeester van Stamplein 46

Ben je lui en wil je niet te lang lopen? Dan kun je het beste kiezen voor de parkeergarage aan de Draverslaan 11 want die is het dichtste bij de Primark gelegen.

Ook is er de mogelijkheid om je auto te parkeren aan de straat. Let wel op dat hier absurd hoge kosten worden gerekend voor het parkeren, dit kan zo oplopen tot 8 euro per uur. Ons advies, parkeer je auto lekker in een parkeergarage en neem rustig de tijd om er mooie dag van te maken.

Bezoek de Primark in Hoofddorp met het openbaar vervoer

Degenen die met de trein de Primark Hoofdorp willen bezoeken kunnen het beste uitstappen bij station Hoofddorp. Je moet wel rekening houden met een wandeltocht van ruim vijftien minuten. Relax! Want er gaan meerdere bussen vanaf station Hoofddorp die uiteraard in de buurt van de Primark bij een halte stoppen.

Binnen een straal van ongeveer 500 meter liggen meerdere bushaltes, vier zelfs:

  • Van den Berghlaan
  • Draverslaan
  • Marktplein
  • Hoofddorp Centrum


Werken bij Primark Hoofddorp?
Ben je opzoek naar een leuke baan bij de Primark in Hoofddorp of misschien wel één van de andere vestigingen in Nederland? Wil je weten hoe je moet solliciteren of bekijken welke vacatures beschikbaarzijn? Dan kun je het artikel Werken bij Primark weleens door lezen, wellicht kan het je helpen met een zoektocht naar jou droombaan.