,

Primark nepnagels 2016

Alles over Primark nepnagels – zoals de meeste dames onderhand al wel weten heeft de Primark naast hun reguliere kledinglijn ook een heel uitgebreid assortiment aan leuke accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sieraden, haaraccessoires, tassen met een bijpassende portemonnee, maar ook iets heel anders: nepnagels! En dan niet de gewone nepnagels, zoals we die bij de drogisterij kopen, maar nepnagels in allerlei leuke vormen en kleuren.

Natuurlijk zijn er verschillende setjes die alleen maar effen kleuren bevatten, maar de meest bekende nepnagels hebben een patroontje van lijntjes erop of een leuk figuurtje. De Primark heeft echter ook hele speciale edities voor bijzondere gelegenheden. Zo zijn er zelfs nepnagels in de vorm van aardbeien en cupcakes!

primarknepnagels

Primark nepnagels kopen

De Primark nepnagels zijn er dus in verschillende vormen, maar het leukste blijft natuurlijk de prijs! Net als bij de kleding biedt de Primark ook dit soort leuke accessoires voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een setje nepnagels is al verkrijgbaar vanaf 1 euro.

Een setje bevat maar liefst 24 nepnagels, een tubetje lijm en een gebruiksaanwijzing. De nagels zijn een beetje groot en vierkant, maar zijn bijvoorbeeld prima in vorm bij te veilen. Ze voelen stevig aan en irriteren niet!

De lijm is echter niet heel erg sterk, dus de nepnagels blijven niet al te lang zitten. Aan de andere kant is het juist een voordeel dat de lijm dus niet zo agressief is, mochten de nagels niet zo goed bevallen. Je kunt ook altijd nog extra sterke nagellijm kopen.

verschillende-soorten-nepnagels

De nepnagels van de Primark zijn dus een prima item om je look helemaal compleet mee te maken. Vooral voor een avondje uit zijn de nepnagels erg populair geworden in hete afgelopen jaar. De nagels blijven relatief goed zitten, maar vaak wordt wel aangeraden om het tubetje lijm voor de zekerheid in je tasje mee te nemen.

Ze zijn misschien niet zo goed als wanneer je nagels bij een studio laat zetten, maar daar kun je bij de Primark dan ook met gemak meer dan 10 setjes van kopen!

Bekijk in deze video hoe je nepnagels moet aanbrengen op je nagels en een review wat andere mensen er van vinden.

One Comment

  1. Hi! Bedankt voor het delen van dit artikel, de lijm voor mijn nepnagels haal ik niet bij de Primark maar ergens anders. Het is misschien wel iets duurder, maar de kwaliteit is beter in ieder geval.