Primark Rotterdam

Wat zijn de plannen van Primark in 2018? Welke nieuwe Primark vestigingen kun je verwachten? Dit en veel meer bespreken we in dit artikel.

Uitbreiding in Nederland

De belangrijkste nieuwkomer in Nederland is er meteen één van formaat. Als alles volgens plan blijft verlopen, dan komt er namelijk een derde vestiging in Rotterdam. En niet zomaar één, maar een heuse Flagship Store. Aan de Coolsingel is op dit moment een grote verbouwing gaande aan de hand van het ontwerp van het architectenbureau van Rem Koolhaas. In 2017 is gestart met het verbouwen van het ABN AMRO gebouw aan de Coolsingen, het verbouwen van het Jungerhans pand, een aantal winkels aan de Lijnbaan. Ook wordt het ABN AMRO torentje deels gesloopt en herbouwd tot een prachtig complex met 103 appartementen. In het plan genaamd FORUM, zullen boekhandel Donner, ABN AMRO en dus ook Primark een plek vinden.

Flagship Store Rotterdam

Primark wordt de grootste huurder van het nieuwe gebouw met maar liefst 12.000 vierkante meter. Met deze winkeloppervlakte zal het de grootste Primark van alle Europese vestigingen worden. Bovendien wordt het een Flagship Store, waar je het motto van Primark ‘Amazing Fashion, Amazing Prices’ in optima forma kunt beleven. Het bouwen en verbouwen is op dit moment in volle gang. Wij houden je natuurlijk op de hoogte als er meer nieuws over een openingsdatum.

Primark Utrecht

Het aantal Primark vestigingen zal verder uitgebreid worden met een winkel in Utrecht. Op dit moment zijn er volop verbouwingen aan de gang in het oude V&D pand aan de Rijnkade bij Hoog Catharijne. De verbouwing is erg uitgebreid, het pand wordt in tweeën gesplitst. Naar verwachting zal naast Primark ook Hudson’s Bay haar intrek nemen in het pand. De planning is dat voor de kerst van 2018 deze nieuwe winkel geopend moet zijn. Het huidige pand is 34.000 vierkante meter groot en er zal naast Primark en Hudson’s Bay ook ruimte gemaakt worden voor een lunchroom.

Primark vestigingen in België

Kort geleden schreven we al over de geplande vestiging van Primark in Antwerpen. Onze verwachting is dat Primark hier in het voorjaar van 2018 haar deuren zal openen!

Mocht er meer bekend zijn over nieuwe Primark vestigingen in 2018, een webshop of de nieuwste collectie dan lees je daar natuurlijk meer over op onze site!