,

Hippe Primark Onesies voor Kinderen

primark onesies voor kinderenDe onesies bij de Primark zijn er in modellen voor mannen, vrouwen en kinderen. Deze keer bespreken we de onesies voor kinderen. De Primark Onesie collectie toont de meest fantastische ontwerpen van Disney helden, dierenfiguren en verschillende kleuren. De onesies zijn te koop in elk filiaal in Nederland. Sommige winkels hebben meer dan anderen. Voor kinderen is het fantastisch, om een pak van je favoriete superheld aan of bijvoorbeeld een dier. Voor de jongens spiderman, de hulk of Batman? En voor de meiden een koeienprint, een print met Hello Kitty of een minnie mouse? Keuze genoeg! De jongens kunnen er stoer bijlopen in hun creatieve onesies gemaakt van hun favoriete superhelden, Disney-figuren of dieren. Minions, spiderman of een pinguïn? Een paar voorbeelden op een rijtje:

  • MinionsElmoCookie Monster
  • Star WarsSpidermanBatmanHulk
  • Dieren pyjamas: Krokodil – tijger – Haai

Bij de spiderman, Batman en hulk zit ook een masker, om je kind helemaal in te laten leven in zijn rol. Voor ieder kind is er wel wat wils. Want in een onesie rondlopen is toch fijn? Voor de meisjes zijn er natuurlijk ook dierenprinten. Zo kun je kiezen uit een koeienprint, giraffe print of de capuchon is een dierenkop, bijvoorbeeld een hond of een ijsbeer. Weer een paar voorbeelden op een rijtje:

  • FrozenWinnie the PoohHello KittyMinnie Mouse
  • Dieren onesies: Aap – konijn – kat

primark dieren pyjamas

De prijzen van de onesies zijn altijd zeer betaalbaar. De prijzen van deze onesies verschillen van 10-17 euro. De Spiderman/Hulk onesies zijn 17 euro. De dierenonesies zijn 10 euro. Deze onesies zijn vaak gemaakt van een lekker warme stof en is gemaakt van de beste kwaliteit zodat je een comfortabel en warm pak hebt.

2 Comments

  1. ik vind jullie winkel in Zaandam echt SUUUUUUUUPER goedkoop ik had drie truien en drie broeken gekocht voor maar 75 euro.