,

Primark Primania (online kleding aankopen delen)

Primark-kleding delenAlles over Primania – Primark is op dit moment één van de bekendste modeketens als het aankomt op goedkope, maar leuke en trendy kleding. In bijna iedere grote stad binnen Nederland, Duitsland, België, Spanje, Italië en Frankrijk is tegenwoordig wel een vestiging van het modehuis te vinden. Naar de reguliere winkels is er nu echter ook nog een online platform, waarop klanten van de Primark hun aankopen kunnen delen met elkaar! Het idee is simpel: je koopt een leuk item, maakt hier een foto van, en zet deze met bijvoorbeeld met een leuke beschrijving op Primania. Op deze manier kun je op de hoogte blijven van wat andere mensen kopen, hoe zij bepaalde kledingstukken combineren en wat de laatste trends zijn op het gebied van fashion!

Wanneer je een foto hebt geplaatst, of van iemand anders voorbij ziet komen, kun je deze een zogenaamde ‘Primark geven’, wat hetzelfde idee is als het ‘liken’ op Facebook. Op Primania kun je dus ook daadwerkelijk mode beoordelen! Op Primania staan gewoon allerlei leuke posts van mensen die graag hun nieuwste outfits en coole looks willen delen. Je kunt op deze site ook je zoekopdrachten filteren, zoals op man of vrouw, casual of chique, of alleen op demin (spijkerstof). Ook kun je nog kiezen voor bepaalde landen of van wie je specifieke foto’s wilt zien. Primania is dus een echt Primark social media platform als het ware! Primark geeft bijvoorbeeld ook aan om bepaalde looks en stijlen te promoten, die seizoensgebonden zijn, zoals de Autumnal Vibes in de herfst! Je kunt dan ook nog eens filteren op de datum van plaatsing, zodat je helemaal up to date bent over wat er in welk land de laatste seizoensmode is!

Een leuke bijkomstigheid van Primania is tevens dat er ook veel leuke prijzen te winnen zijn wanneer je lekker actief bent met het gebruik van dit platform! Voor wie zelf eens een kijkje wil nemen op Primania van Primark, ga snel naar de website www.primark.com/primania