, ,

Primark Rotterdam Alexandrium

primark-vestiging-rotterdam-alexandriumPrimark Rotterdam vestiging Alexandrium was de eerste Primark winkel in Nederland en niemand had ooit gedacht dat de Primark zo’n groot concept zou worden in Nederland. En het aantal winkels van de Primark groeit nog steeds en op moment van schrijven zijn er twaalf Primark vestigingen in Nederland.

De Primark Rotterdam Alexandrium is gevestigd in het winkelcentrum Alexandrium en heeft twee verdiepingen. Op de begane grond vind je de damesmode en op de eerste verdieping vind je de herenmode, kinderkleding en schoenen en accessoires.

Rotterdam Alexandrium is verdeeld in drie onderdelen, namelijk Alexandrium Shopping Center, Alexandrium Woonmall en Alexandrium Megastores. Primark Rotterdam is gelegen in Alexandrium Shopping Center. Dit hele gedeelte bestaat uit modewinkels.

Praktische info:
Adres:
Poolsterplein 100, Rotterdam

Primark Rotterdam Alexandrium openingstijden:
Maandag: 11.00 – 19.00 uur
Dinsdag: 9.00 – 19.00 uur
Woensdag: 9.00 – 19.00 uur
Donderdag: 9.00 – 19.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 21.30 uur
Zaterdag: 8.30 – 18.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.30 uur

Locatie en toegankelijkheid:
Het Alexandrium is perfect te bereiken met de auto, er zijn vier parkeergarages beschikbaar met bij elkaar ruim 2000 parkeerplaatsen. Voor het Alexandrium Shopping Center kun je het beste parkeergarages Noord en Zuid nemen. De parkeertarieven bedragen voor de eerste drie uur €1,20 per uur, daarna €3,60 per uur. Het maximale dagtarief bedraagt €25,-.

primark-alexandrium-rotterdam-adres-openingstijden

De Primark in het Alexandrium geeft je de ultieme gelegenheid om heerlijk te shoppen voor weinig geld. Daarnaast kun je perfect van de gelegenheid gebruik maken om er een gezellig dagje uit van te maken, door je bezoek aan de Primark te combineren met bezoeken aan de andere winkels in het Alexandrium.

Wat je zeker moeten weten is dat Rotterdam twee Primark winkels heeft. Niet alleen in het Alexandrium, er is ook een Primark Rotterdam Zuidplein deze bestaat uit twee verdiepingen.