, ,

Primark Rotterdam Zuidplein

primark-vestiging-rotterdam-zuidpleinMet de komst van de nieuwe Primark in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam is Nederland weer een Primark rijker. Daarnaast maakt de komst van deze nieuwe Primark vestiging Rotterdam de eerste stad in Nederland met maar liefst twee Primark winkels, er is namelijk ook een Primark Rotterdam Alexandrium het adres daarvan is Poolsterplein 100.

Praktische info:
Adres:
Zuidplein Hoog 308 Rotterdam

Openingstijden:
Maandag: 11.00 tot 18.30 uur
Dinsdag: 9.00 tot 18.30 uur
Woensdag: 9.00 tot 18.30 uur
Donderdag: 9.00 tot 18.30 uur
Vrijdag: 9.00 tot 21.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 18.00 uur
Zondag: 12.00 tot 17.00 uur

Primark Rotterdam Zuidplein tips

Ligging en toegankelijkheid:
Winkelcentrum Zuidplein is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland met maar liefst 165 winkels. Met een zeer veelzijdig aanbod zoals: mode- en schoenenwinkels, boekenwinkels, reisbureas, sportwinkels, elektronicazaken, drogisterijen enzovoort. Daarnaast zijn er ook een aantal horecagelegenheden zoals lunchrooms en restaurants.

adres-primark-rotterdam-zuidplein

Parkeren Primark Rotterdam Zuidplein
Wie de Primark met de auto wil bezoeken kan parkeren direct bij het winkelcentrum bij Q-park Zuidplein. De parkeergarage is 24/7 geopend, het parkeren kost €2,60 per uur het maximale dagtarief is €18,-.

Openbaarvervoer
De Primark in Rotterdam Zuidplein is ook erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Direct naast het winkelcentrum ligt metrostation Zuidplein, ook ligt hier bushalte Zuidplein. Beide zijn in directe verbinding met station Rotterdam Centraal. Wie met de fiets wil komen kan gebruik maken van de gratis fietsenstalling bij de hoofdingang van het winkelcentrum.

Natuurlijk hangen er in deze Primark winkel de nieuwste collecties en fashion musthaves voor de echte fashion liefhebbers. De winkel heeft een ruim assortiment voor dames, heren en kinderen wat verdeeld is over drie verdiepingen. Kortom: de Primark Zuidplein in Rotterdam heeft écht alles en is een echte place-to-be voor de echte fashion liefhebbers.