,

Primark sluit winkels in Nederland en Belgie

primark faillietPrimark failliet? Gaat Primark winkels sluiten in Nederland en België? Dat zijn geruchten die rondgaan in media land. Ook Primark-eigenaar Arthur Ryan zal dit nieuws hebben bevestigd volgens een goed geïnformeerde bron.

Voor ons als Primark fans komt dit nieuws geheel onverwachts en voor jou als trouwe fan van deze site?

Crisis bij Primark?

Dat kan toch niet?! Het zou crisis zijn bij Primark Nederland. Paul Groot bekend merkenstrateeg zegt dat de modewinkels al jaren moeite hebben met winst maken.

Let op! Het vreemde van dit is dat jaren juist hartstikke veel winst maakt

Een jaar of twee geen winst maken kan wel en is geen probleem. Maar als je jaar in, jaar uit verlies maakt.. dan kan het niet uitblijven om vestigingen te moeten sluiten in dit geval Primark winkels in Nederland en Belgie. Dat zegt hij in de Financiele Media”

Opvallend is dat volgens hem de accessoires afdelingen van de winkel wel winst zouden maken. Daarnaast denkt hij dat in de zomer 2016 de eerste winkels al moeten gaan sluiten.

Zal er dan toch een Primark online shop komen?

Het bijzondere van dit allemaal is dat Primark juist druk bezig is met allemaal nieuwe vestigingen in Nederland. En dan dit, er wordt in ieder geval veel gecommuniceerd met iedereen. Zodat dit hopelijk niet hoeft te gebeuren, zou echt zonde zijn.

Wij geloven niet dat er filialen gaan sluiten maar dat er alleen maar meer bij komen.

Stel als het echt zou gaan gebeuren.. welke vestigingen gaan er volgens jou dan sluiten?

4 Comments

 1. In Tilburg wordt er helemaal een pand afgebroken om er dan een nieuw voor terug te zetten en de V&D staat leeg ???

 2. Ik woon in Rotterdam.
  Als je in het centrum-noord gedeelte woont, dan ga je niet zomaar naar Primark.
  En juist hier missen we een zo’n winkel. Nu de V&D leeg is, is het een mooie gelegenheid om die ruimte voor Primark te benuttigen.

  • Hoi Pablo, uiteraard begrijp ik je heel goed. Maar Rotterdam heeft al twee vestigingen.. namelijk Alexandrium & Zuidplein. Daarnaast komt er nog een Primark Flagship store in 2018 aan de Coolsingel.

   • Maartje nu komt er waarschijnlijk geen Primark Flagship store in 2016 aan de Coolsingel 😉