,

Primark Tilburg Stadskantoor 3 opening 2016.. ?

primark-stadskantoor-3-tilburgPrimark Tilburg opening in 2016? Het zou zomaar eens kunnen zijn dat je over een tijd niet meer naar bijvoorbeeld Primark Eindhoven of Primark Rotterdam moet om goedkope kleren te kopen. Want er komt mogelijk alsnog een Primark in Tilburg. Nadat er korte tijd geleden al werd gespeculeerd over de populaire kledingwinkel, lijkt de kans steeds aannemelijker te worden dat de Primark in Tilburg ook echt komt. Stadskantoor 3 aan de Stadhuisstraat zou de exacte locatie voor de nieuwe Primark moeten worden.

Volgens het Brabants Dagblad weet de eigenaar van het stadskantoor ‘van niks te weten’. Twee betrouwbare bronnen bevestigen echter dat opnieuw voor de Ierse kledingketen wordt getekend. Primark zelf zegt nooit iets over nieuwe locaties totdat een contract is getekend.

Wethouder Erik de Ridder van CDA detailhandel ziet de goedkope kledingketen al sinds 2011 als de ideale trekker voor een nieuw winkelrondje bij het Stadhuisstraat.

De Ierse kledingketen meldde zich in april 2010 voor het eerst in Tilburg, in eerste instantie voor winkelcentrum Heuvelpoort.

Voor Tilburg zou de Primark ideaal zijn voor een nieuw winkelrondje bij het Stadhuisstraat.

CDA-wethouder Erik de Ridder wil al sinds 2011 dat de Primark naar Tilburg komt vanwege haar populariteit wat weer betekend meer winkelend publiek in het centrum van Tilburg.

Meer nieuwe Primark winkels in Nederland, bekijk hieronder alle toekomstige Primark vestigingen in Nederland.

bronnen: dichtbij.nl bd.nl