,

Primark vacatures online

primarkvacaturesWerken bij de Primark? Alles over vacatures en solliciteren – de Primark is één van de populairste modeketens van de afgelopen jaren, wat ook blijkt uit de stijgende vraag naar openstaande vacatures. Dankzij de enorme oppervlakte die de Primark aan winkelruimte biedt, komen er bij iedere nieuwe opening ook meteen een heel aantal banen bij! Er zijn natuurlijk vele handen nodig om de vele werkzaamheden te verrichten die er in zo’n grote winkel te doen zijn. De huidige verwachtingen zijn dat het aantal Primark vestigingen in Nederland zal groeien tot zo’n 25 filialen. Dit betekent dat er ook in de toekomst nog veel fulltimers en parttimers gevraagd zullen worden voor het invullen van de openstaande vacatures. Vooral als parttime baan, zoals bijbaantje in het weekend bijvoorbeeld, is de Primark een populaire winkel om voor te werken.

Werken bij de Primark?

Werken bij Primark houdt in dat je terecht komt in een hele dynamische werkomgeving, waar altijd veel mensen zijn en waar de handen uit de mouwen moeten worden gestoken! Je kunt je voorstellen dat er op een drukke zaterdag constant kleding gevouwen en teruggelegd en gehangen moet worden. De Primark heeft bijna altijd wel openstaande vacatures voor winkelmedewerkers, promotiemedewerkers, mensen voor de inkoop en mensen voor op het hoofdkantoor. Gezien het feit dat dit kantoor echter in Dublin is, zijn de meeste vacatures in Nederland gericht op winkelmedewerkers. De salarissen, zowel als de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. De Primark biedt goede regelingen wat betreft het pensioen, kinderopvang, vakantiedagen etc.

Ten eerste moeten mensen die geïnteresseerd zijn in een baan bij de Primark de websites van de verschillende vestigingen goed in de gaten houden. Hier worden de laatste updates qua banen vaak op geplaatst onder de titel “carrières” en kan men bijvoorbeeld ook direct online solliciteren. Binnen 48 uur ontvang je vervolgens een ontvangstbevestigingen en zal de winkelketen contact opnemen met de desbetreffende sollicitant. Vaak horen sollicitanten binnen twee weken of ze zijn aangenomen, maar anders kun je altijd contact opnemen en zal je alsnog een antwoord krijgen.

primark vacaturesVacatures bij Primark Nederland. Altijd al willen solliciteren bij deze grote kledingwinkel? Primark werkt na eigen zeggen met zeer getalenteerde mensen en zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s vanwege hun grootschalige uitbreidingsplannen in Nederland en de rest van de wereld. Wil je werken bij de Primark? Dat kan, ze bieden je een leuke en interessante werkplek en hebben veel Primark functies waaruit je kunt kiezen, zo kun je kiezen uit winkelassistent tot winkelmanager of inkoper. Aarzel niet en ga solliciteren bij Primark Nederland. Ze zouden graag zien dat je niet een veelzijdige carrière bij Primark mist!

Werken bij de Primark overdag of ’s nachts?

Primark vacatures zoeken en vinden

Hoe werkt dat? Het is erg eenvoudig: u hoeft alleen maar te zoeken en solliciteren! Klik op de link hieronder:

Vacature link: http://www.primark.com/nl/careers/search-and-apply

Gebruik dan de zoekcriteria om de vacatures waar je naar op zoek bent te bekijken en klik op zoeken om meerdere items in een lijst aan of uit te vinken, houd de CTRL-knop op je computer ingedrukt terwijl u klikt.

Meer informatie over de verschillende functies vindt je op de pagina Carrières bij Primark.

Carrières bij Primark

Er zijn drie carrièretrajecten binnen Primark: Winkelmanagement/winkelassistenten, Inkoop/merchandising en Hoofdkantoor. Primark is dan wel een grote retailer, maar ze hebben uitstekende medewerkers in dienst. Ze hebben mensen met de juiste vaardigheden en instelling nodig die het niet erg vinden om de handen uit de mouwen te steken en een bijdrage te leveren aan het succes van Primark. Welk traject je ook kiest, je werkt in een interessant, toekomstgericht bedrijf met een fantastische toekomst.

Bekijk hier de laatste vacatures bij Primark