,

Primark Venlo

Primark Venlo vestigingPrimark Venlo is het eerste filiaal in Limburg. Primark fans uit Venlo hoeven niet meer ver te reizen naar Primark Duitsland, Luik of Eindhoven. Het is nu voorgoed verleden tijd voor de inwoners van Limburg.

Adres Primark Venlo
Oude Markt 36
5911 HH Venlo

Primark Venlo openingstijden

Maandag: 11.00 – 18.30 uur
Dinsdag: 9.00 – 18.30 uur
Woensdag: 9.00 – 18.30 uur
Donderdag: 9.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 18.30 uur
Zaterdag: 9.00 – 18.30 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Locatie en bereikbaarheid:
Primark Venlo is te vinden onder de nieuwe middenzaal van Theater De Maaspoort. Primark Venlo maakt deel uit van de Maasboulevard Shoppingzone. De locatie heeft 2 verdiepingen, een begane grond en eerste verdieping.

Indeling Primark Venlo
  • Begane grond: damesmode en mode accessoires
  • Eerste verdieping: herenmode, kindermode, woonartikelen en interieurproducten, damesschoenen, lingerie en klantenservice

De bezoekers die met de auto komen kunnen het beste parkeren in Q-park aan de Prinsessesingel 5. Deze ligt slechts op enkele honderden meters lopen van de Primark.

In de nabije omgeving zijn er nog andere parkeergarages gevestigd aan de Prinsessesingel 28, De Nassaustraat 59 en de Monseigneur Nolensplein, deze liggen echter een stuk verder van de Primark af.

Primark Venlo is ook prima te bereiken met de trein. Wie aankomt op treinstation Venlo hoeft nog maar tien minuten te lopen dwars door het winkelcentrum van Venlo. Bushaltes in de buurt van Primark Venlo zijn de bushaltes Koninginnesingel, Goltziusstraat en Mgr Nolensplein.

Wil je meer informatie over Primark winkels? Ga dan naar alle Primark vestigingen in Nederland.

One Comment

  1. De brandweer heeft een aantal klanten uit de lift van de Primark in Venlo gehaald. De mensen zaten daar vast vanwege een stroomstoring in het centrum van de stad.