,

Waar zit de Primark allemaal in Nederland?

In welke steden in Nederland zijn er Primark winkels?

Update! Bekijk hieronder ook waar Primark in Belgie en Duitsland zit gevestigd.

Op dit zijn er dertien winkels in Nederland, namelijk in Almere, Arnhem, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Nijmegen, Venlo, Zaandam, Zoetermeer en Rotterdam zijn twee vestigingen.

In de toekomst zullen er ook winkels komen in onder andere Amsterdam, Groningen (opening mei 2016), Alkmaar, Tilburg, Zwolle (opening verwacht 2016) en Hilversum.

waar zit de primark

Primark online Magazine nieuws

Lees hieronder een aantal populaire berichten over Primark.

Primark online shop

Primark heeft op het moment van schrijven nog geen eigen webwinkel. In tegenstelling tot andere grote modeketens in Nederland. Wel is Primark steeds bezig met proefdraaien in samenwerking met Asos online, dat soms Primark producten verkoop via de webwinkel. Lees ook Primark webshop: online kopen Primark mode.

Primark Giftcard

Wil je alles weten over de Primark Cadeaubon? Lees dan het volgende artikel: Overzicht Primark Giftcard om op al je vragen antwoord te krijgen. Hoe je je online saldo kunt checken, waar je de cadeaubon kunt kopen, hoelang giftcards geldig zijn en meer handige informatie die jij kunt gebruiken.

Tip! Een cadeaubon kun je ook kopen als cadeau voor iemand die je lief is. Cadeaubonnen zijn al vanaf vijf euro verkrijgbaar.

Primark Folder

Om de paar maanden geeft Primark een nieuwe folder online uit. Elke keer weer verrassende items met spetterende prijzen, echt leuk om weer naar uit te kijken.

Belgie

De Ierse prijsvechter heeft ook Primark winkels in Belgie. Namelijk in Gent, Brussel, Luik, Antwerpen, Charleroi en Hasselt.

Duitsland

Elf Primark vestigingen is het aantal winkels in Duitsland. Namelijk in twee in Berlijn, Bremen, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Essen, Gelsenkirchen, Hannover, Karlsruhe, Keulen, Krefeld, Saarbrucken, Stuttgart en in Berlijn en Frankfurt zijn twee winkels gevestigd.

Kom regelmatig terug op onze website over nieuwe en toekomstige vestigingen in Nederland, Belgie en Duitsland.