,

Primark Zaandam: openingstijden, adres, shopping tips, vacatures en werken bij Primark Zaandam

Primark Zaandam vestigingPrimark Zaandam is één van de eerste steden in Nederland met een Primark. Vele modeliefhebbers bezoeken Zaandam speciaal voor de Primark en bezoeken daarnaast ook veel andere winkels in het centrum van Zaandam.

Adres Primark Zaandam
Straat: Ankersmidplein 7
Postcode: 1506 CK Zaandam
Telefoonnummmer 0031 75 617 0733
Provincie: Noor-Holland

primark zaandam google maps

Primark Zaandam openingstijden

Maandag: 11.00 – 19.00 uur
Dinsdag: 9.00 – 19.00 uur
Woensdag: 9.00 – 19.00 uur
Donderdag: 9.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 18.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Shoppen buiten de reguliere openingstijden is ook mogelijk bij Primark Zaandam namelijk op donderdag en zondag. Op donderdag is er wekelijks een koopavond tot 21 uur en iedere zondag is er koopzondag in Zaandam. Primark is op zondag geopend van 10 tot 17 uur. Totaal dus 7 uur lang shopplezier op zondag, neem ook gerust eens een kijkje bij andere kledingwinkels in Zaandam

Locatie en bereikbaarheid Primark Zaandam

Primark Zaandam bestaat uit twee verdiepingen:

  • De begane grond is compleet ingericht voor vrouwen. Hier vind je de vrouwenmode en accessoires
  • Op de eerste verdieping vind je de vrouwen schoenen, herenmode, kinderkleding en home accessoires

Primark Zaandam is goed te bereiken met de auto
Vlakbij de Primark zijn enkele parkeergarages gelegen, namelijk de Q-Park parkeergarage aan de Hermitage 144 en de Q-Park parkeergarage aan de Zilverpadsteeg. De parkeerkosten voor de Q-Park parkeergarages bedragen € 2,00 voor het eerste uur. Na deze periode bedragen de kosten € 2.30 per uur. Het maximale dagtarief bedraagt € 19,00.

Via het openbaar vervoer reizen
Wie met het openbaar vervoer wil reizen kan het beste voor de trein kiezen. Het treinstation Zaandam ligt slechts op een paar honderd meter van de Primark. De busstations in de buurt liggen op dezelfde afstand als het treinstation.

Op de fiets naar Primark Zaandam
Uiteraard is de Primark ook met de fiets te bereiken, in de buurt van de winkel is er genoeg plaats om je fiets te stallen.

De Primark in Zaandam onderscheid zich in een paar dingen bij de andere Primarks in Nederland. Bij de Primark in Zaandam is het namelijk de ervaring dat er voldoende paskamers zijn en dat er geen lange rijen bij de kassa’s ontstaan. Dit is in tegenstelling met andere filialen wel het geval.

Voor wie het allemaal zelf wil zien, kom gerust een kijkje nemen bij de Primark Zaandam.