,

Primark Zoetermeer

primark-zoetermeer-vestigingNederland is door de komst van de Primark Zoetermeer weer een Primark rijker. Elke winkel is een echte publiekstrekker hier in Nederland en veel winkelpubliek komt speciaal naar Zoetermeer voor de Primark.

Adres en telefoonnummer Primark Zoetermeer
Burgemeester van Leeuwenpassage 2-8
2711 JV Zoetermeer

Openingstijden Primark Zoetermeer
Maandag: 11.00 – 18.30 uur
Dinsdag: 9.00 – 18.30 uur
Woensdag: 9.00 – 18.30 uur
Donderdag: 9.00 – 18.30 uur
Vrijdag: 9.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 18.30 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Primark Zoetermeer koopavonden en koopzondagen
Niet iedereen is in de gelegenheid om overdag Primark Zoetermeer te bezoeken, bijvoorbeeld omdat je naar school of werk moet. Helemaal niet erg, je kunt namelijk terecht in de weekenden waaronder de zondag wanneer de winkel standaard open is van 10 tot 17 uur. Ook ’s avonds shoppen is geen probleem, op vrijdagavond (koopavond) sluiten de deuren pas om 21 uur ’s avonds.

Primark Zoetermeer locatie en bereikbaarheid

Primark Zoetermeer is gevestigd in winkelcentrum Stadshart Zoetermeer. Rondom dit winkelcentrum liggen verschillende parkeergarages: P2 (Bovenlangs) en vooral P8 (Nederlandlaan) zijn het dichtstbij gelegen. Het tarief van de parkeergarages bedraagt maximaal €11,5 per dag.

primark-zoetermeer-bereikbaarheid

Wie de Primark met het openbaar vervoer wil bezoeken kan de winkel met de tram en de bus bereiken. Vlakbij de Primark Zoetermeer zijn twee zeer dichtbij gelegen haltes zowel voor de tram als trein.
Tram: station Zoetermeer Centrum West.
Bus: bushalte Centrum West.

Kom net als vele fashion liefhebbers eens een kijkje nemen bij de Primark in Zoetermeer.