,

Primark zwemkleding collectie 2016

primark zwemkleding collectieNieuwe Primark zwemkleding collectie 2015 is uit. Hippe en trendy fashin in vele kleuren maten en allemaal voor een leuk prijsje. Bekijk hier onder een selectie badkleding waar onder sandalen, bikini tops, tassen en andere leuke zomer items.

Bovenstaande foto: Leuke hippe zomer tas €8, mooie trendy bikini set €8, fleurige bikini top €9, bikini bloemen broekje €5

Primark (badkleding) collectie zomer 2015

leuke zomer kleding items

Super vette roze sandalen voor maar €5, trendy roze tas €10 met unieke zwarte sandalen €13

primark bikini set
Het is bijna niet te geloven, maar deze fantastische bikini set voor maar €5, dit is slechts een voorproefje van de gehele Primark collectie 2015.

Alle Primark winkels Nederland

Mocht je het nog niet weten.. op het moment van schrijven heeft Primark maar liefst 12 vestigingen in Nederland. Als je meer informatie wilt over openingstijden, adressen, routebeschrijvingen, parkeergelegenheid, telefoonnummers van een specifieke Primark vestiging in Nederland. Selecteer jouw favoriet:

Primark nieuwe winkels Nederland

Als je denkt dat Primark stil zit dan heb je het mis, op dit moment ‘zover wij weten’ worden er 4 nieuwe Primark winkels gebouwd en dat aantal zal alleen maar blijven groeien maar tot hoelang? Kom regelmatig even terug op Primarki.nl voor het laatste nieuws.

Toekomstige Primark kledingwinkels: