, ,

Primark Zwolle openingstijden en adres

Primark Zwolle openingstijden en adresPrimark Zwolle openingstijden en adres

In Zwolle komt ook een Primark winkel. Midden in het centrum van Zwolle aan de Melkmarkt zal  Primark Zwolle geopend worden. De verbouwing is al ver gevorderd en de opening komt in zicht. Op deze pagina kom je alles te weten op welk adres Primark Zwolle komt te zitten, wat de koopavonden en koopzondagen zijn, wat de openingstijden zijn, hoe je Primark Zwolle het beste kunt bezoeken en wat de mogelijkheden zijn om te werken bij Primark Zwolle.

De foto toont de huidige bouwplaats in het centrum van Zwolle.
De uitstraling pas daar mooi in de winkelstraat. Zoals we gewend zijn zal de winkel groot zijn opgezet, licht en strak design.
Iedereen heeft hoge verwachtingen van deze winkel. De oppervlakte van Primark Zwolle wordt geschat boven de 3.000 vierkante meter. Daar kunnen onze Iers

Adres Primark Zwolle

Primark Zwolle is gevestigd in het centrum van de Overijsselse stad. De adresgegevens zijn als onderstaand:

 • Adres: Melkmarkt (nummer nog onbekend)
 • Postcode: 8011 MD
 • Plaats: Zwolle
 • Provincie: Overijssel
 • Telefoonnummer: nog onbekend

Openingsdatum Primark Zwolle

De opening van Primark Zwolle is nog niet bekend, maar de verwachting is in 2017.
De verbouwing is in volle gang maar zal waarschijnlijk niet meer in 2016 worden afgerond.
Heb je er zin in?! Laat even weten door middel van een reactie waarom jij zeker gaat shoppen bij de kledingwinkel in Zwolle.
Wij verwachten weer een grootse opening van deze nieuwe vestiging. Uiteraard houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en openingsdatum. De opening zal feestelijk zijn en een verrijking voor het centrum van Zwolle. Er wordt veel winkelend publiek verwacht om te komen shoppen.

De openingstijden van Primark Zwolle aan de Melkmarkt zijn:

 • Maandag: 11:00 – 19:00 uur
 • Dinsdag: 9:00 – 19:00 uur
 • Woensdag: 9:00 – 19:00 uur
 • Donderdag: 9:00 – 21:00 uur
 • Vrijdag: 9:00 – 19:00 uur
 • Zaterdag: 9:00 – 18:00 uur
 • Zondag: gesloten * (behalve op koopzondag)

Koopzondag

De winkel in Zwolle heeft waarschijnlijk elke eerste zondag van de maand open van 12:00 – 17:00.

Werken bij Primark Zwolle

 Met de opening in het vooruitzicht betekent dit ook dat er veel nieuwe banen beschikbaar zullen komen. Primark Zwolle zal namelijk naar horen zeggen ruim 300 medewerkers nodig hebben in de winkel, vooral op de winkelvloer voor de beste klantenservice. Vooral wanneer je op zoek bent naar een voltijd- of deeltijdbaan maak je grote kans om aan de slag te gaan. Er zijn namelijk veel deeltijd winkelmedewerkers nodig zoals je kunt lezen in werken bij Primark Zwolle Overijssel.

Bezoeken Primark Zwolle

Als Primark Zwolle de deuren opent is het een goede optie om de winkel met de trein te bezoeken. Aangezien Primark Zwolle in de binnenstad is gevestigd, is het vanaf treinstation Zwolle niet al te ver meer lopen naar de winkel. Ben je van plan om met de auto naar Zwolle te komen? Dan kan je parkeren in één van de parkeergarages die het centrum van Zwolle rijk is. Let wel op dat hier parkeerkosten aan zijn verbonden. Rij ook voorzichtig want het centrum van Zwolle is soms best druk en krap. Overigens liggen de parkeergarages direct aan de rand van het centrum. Daarna is de loopafstand maar enkele minuten.

Zwolle is centraal gelegen en beidt vooral een goeie aanvulling op de bestaande vestigingen in Groningen, Almere en Enschede. Het vult zeker een gat op in de Noordelijke regio’s van Nederland.

Primark online webshop

Misschien houd je wel van mode, maar niet zo van het shoppen op zich. In dat geval ben je in de juiste tijd geboren, want dankzij de komst van internet kan je op ieder gewenst moment online shoppen. Tenminste, in heel veel gevallen kan dit. Bij Primark ligt dit namelijk net wat anders. Primark heeft namelijk geen eigen webshop, waardoor je toch nog aangewezen bent op de winkels van Primark. Er komen steeds meer geruchten dat Primark overweegt om wel een eigen webwinkel te openen, maar de prioriteiten liggen op dit moment nog op andere vlakken, zoals nieuwe vestigingen openen. Wil je toch alles te weten over de toekomstplannen van Primark met betrekking tot de online verkoop van kleding via Primark webshop? Ga dan voor het laatste nieuws naar: Primark online shop.

Geschreven door Nadia, blogger van Primarki.nl. Heb je nog vragen? Plaats dan een reactie op dit blogbericht over Primark Zwolle.