Primark Zwolle

,

Primark Zwolle

Primark Zwolle is in maart 2017 geopend. De winkel van Primark Zwolle bestaat uit drie verdiepingen en is ruim vierduizend vierkante meter groot.

Op deze pagina vind je alle informatie die jij nodig hebt om een dag shoppen bij Primark Zwolle succesvol te maken.

Inhoud van dit artikel:

Primark Zwolle openingstijden

Primark Zwolle is altijd zes dagen per week geopend. Let op: op koopzondagen kun je ook bij Primark Zwolle terecht. De openingstijden zijn als volgt:

 • Maandag: 11.00 – 18.30 uur
 • Dinsdag: 9.00 – 18.30 uur
 • Woensdag: 9.00 – 18.30 uur
 • Donderdag: 9.00 – 21.00 uur
 • Vrijdag: 9.00 – 18.30 uur
 • Zaterdag: 9.00 – 18.00 uur
 • Zondag: 12.00 – 17.00 uur* alleen op koopzondag


Koopavond
De koopavond vindt wekelijks plaats op donderdag, de winkel is op donderdagen geopend tot 21.00 uur.


*Koopzondag
De winkel is iedere eerste zondag van de maand geopend van twaalf uur tot en met vijf uur. Let op, met de feestdagen gelden er wel andere openingstijden. Voorkom teleurstelling en kijk voor en tijdens de feestdagen altijd even op de website van de Primark.

Primark Zwolle contactgegevens

Hieronder wordt het adres en de contactgegevens van Primark Zwolle weergegeven. De winkel is gevestigd in het centrum van Zwolle. De adresgegevens zijn:

 • Adres: Melkmarkt 3
 • Postcode: 8011 MA
 • Plaats: Zwolle
 • Telefoonnummer: nog onbekend

primark zwolle


Routebeschrijving
Kort maar krachtige routebeschrijving per auto voor de Primark in Zwolle. De stad Zwolle is gelegen aan snelweg A28 en vlakbij de A50. De kledingwinkel is midden in het centrum gevestigd van Zwolle en gelegen aan de Melkmarkt. Wanneer je dus met de auto reist en van de snelweg komt is het belangrijk dat je Zwolle centrum aanhoud. Je kunt dan met de auto dichtbij in een parkeergarage parkeren. Hieronder de 2 dichtstbijzijnde garages en twee parkeerterreinen waar je gebruik van kunt maken.

Parkeren en parkeergarages bij Primark Zwolle

Als je met de auto naar Zwolle komt kun je het beste parkeren in de volgende parkeergarages, want deze zijn vlakbij Primark Zwolle.

Parkeergarages

 • Q-Park Centrum aan de Pletterstraat 41
 • Q-Park Maagjesbolwerk aan Maagjesbolwerk 54

De prijs voor beide parkeergarages is ongeveer drie euro per uur.

Parkeren op straat kan ook, op het Rodetorenplein voor ongeveer 2,80 euro per uur.
Voor koopjesjagers is de beste tip om te parkeren bij de Provincie Overijssel aan de Luttenbergstraat 2. Het parkeerterrein bij de Provincie Overijssel is gratis beschikbaar iedere donderdagavond van 18.00 uur tot 22.00 uur, elke zaterdag van 8.30 uur tot 18:00 uur en op koopzondagen van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Primark Zwolle vacatures en solliciteren

Wil je werken bij Primark in Zwolle? Dat kan en is ook mogelijk want Primark zoekt regelmatig nieuwe collega’s.

De vacatures zijn beschikbaar van winkelbediendes en kledingverkopers tot leidinggevende functies zoals winkelmanager of hoofd inkoop. Als je wilt werken in een zo’n grote kledingwinkel als Primark is het erg belangrijk dat je wel verstand van zaken hebt, beter gezegd passie voor kleding. Het is ook erg van belang dat je beschikt over sociale kwaliteiten zoals samenwerken met andere mensen.

Wil je solliciteren bij de Ierse kledingwinkel? Dan is er altijd een actueel aanbod van vacatures beschikbaar, deze is te vinden op de website van Primark Nederland.

Tip: Vergeet niet dat solliciteren voor een vacature bij de Primark in eerste instantie altijd per e-mail gaat.

Als je meer informatie over Primark Zwolle wilt lezen kun je de zoekbalk op deze website gebruiken.