,

Primark Secret Possessions

Primark lingerie Secret Possesions. Het wordt kouder buiten en de kleding gaat in laagjes over elkaar. Maar denken jullie ook aan het onderste laagje? Onder je dikke kleding een mooi setje lingerie van de Primark. Voor iedere vrouw en iedere gelegenheid is er een passende bh. Zoek je iets spannends of juist heel degelijk of een sportbh, de keuze is groot op de lingerie afdeling van de Primark.

Klik hier voor de BH Maten Tabel!

Lingerie Primark Secret Possessions

Hunkemoller-lingerie-outlet
Onder de naam Secret possessions vind je de lingerie afdeling van de Primark. Het is handig om eerst te bepalen waar je naar op zoek bent. Zoek je een sportbh dan is er in de workout lijn. Basic zwart of wit, of kies je een lekker knal kleurtje onder je sportkleding. Wil je een basic bh zonder poespas kijk dan bij de tshirt bra. Mooie pasvorm en geen randjes zichtbaar onder je shirt en allang niet meer in alleen zwart of wit maar ook met leuke prints. Wisten jullie al dat je ook heel goed een knalrode bh onder een wit shirt kunnen dragen? Je zult zien dat het niet zichtbaar is. Probeer het maar. Een leuk alternatief voor de huidskleur variant. De bandeaubanden blijven ook favoriet. Van de zomer vaak zichtbaar onder je top, nu lekker verstopt onder je kleding.

Primark Lingerie in Alle Kleuren


Bij alle kleuren bh’s van de Primark zijn ook bijpassende slips verkrijgbaar. Hipsters, strings jij heb de keuze om je setje compleet te maken. Je kunt ook één van de samengestelde setje kopen. Op dit moment in de winkel een paars setje met kant voor maar vier euro of een lichtroze setje met gaas ook voor vier euro. Wil je zelf een setje samenstellen dan is er bijvoorbeeld onder de naam Plunge een mooie sjieke lijn met gaas of kant of de Maximise multiway. Een mooie ivoorkleurige zwart kanten bh in de cupmaat A-F voor tien euro en een zelfde ivoorkleurige zwart kanten jarretel voor maar vier euro.

Secret Possessions – Altijd voordelige Primark Lingerie

voordelige lingerie
Heel voordelig zijn de verpakkingen met vijf onderbroeken voor maar vier en halve euro, de kanten strings drie stuks voor drie euro of de boxers set vier voor vier euro. Alle Secret Possessions lingerie van de Primark is van goede kwaliteit, comfortabel en zeker niet duur en volgens de ethiek van Primark duurzaam gemaakt. Verwen jezelf maar eens met een mooi lingerie setje van de Primark, en denk aan onze tip. Een rode bh kan heel goed onzichtbaar onder wit.

Meer weten op Primark lingerie?
Klik dan hier voor het laatste nieuws over lingerie van de Primark.