, , ,

Top 3 meest bezochte Primark winkels in Nederland

We hebben op dit moment 13 Primark winkels in Nederland en daar komt op 17 mei 2016 een veertiende bij, namelijk Primark Groningen zal dan haar deuren openen voor alle Primark fans in Groningen en omgeving.

beste primark winkels in nederland

Altijd al willen weten welke Primark winkels het meest bezocht worden? Hieronder de top 3 van de meest bezochte vestigingen in Nederland.

Top 3 Primark winkels Nederland

In de top drie behoren Primark Eindhoven, Almere en Rotterdam Zuidplein tot de meest bezochte Primarks.


Primark Eindhoven
de primark in eindhovenPrimark Eindhoven behoort tot één van de best bezochte Primark winkels van Nederland. Dit komt vooral door de vele studenten in de stad, de lage prijzen, het brede assortiment en snel wisselende collecties kleding, schoenen en andere items zorgen ervoor dat er elke week meer dan duizenden bezoekers de weg naar Primark Eindhoven weten te vinden. Lees meer over Primark Eindhoven, provincie Noord-Brabant.


Primark Almere
Primark almere winkelcentrumPrimark Almere hoorde bij de eerste vijf Primark winkels in Nederland en trok jarenlang bezoekers uit het hele land naar Almere en nog steeds is het druk bij dit filiaal. De winkel bestaat uit twee verdiepingen met een totaal winkeloppervlakte van ruim vierduizend vierkante meter. Op de begane grond worden er voornamelijk lingerie, dameskleding, schoenen en mode accessoires verkocht. Op de eerste verdieping wordt modieuze mannenmode en kindermode verkocht. Deze winkels is een echte aanrader om een keer kennis te maken met het merk Primark. Lees meer informatie over Primark Almere, provincie Flevoland.


Primark Rotterdam Zuidplein
Rotterdam Zuidplein winkel PrimarkRotterdam is de eerste stad van Nederland met twee Primark filialen. Namelijk Rotterdam Alexandrium en Zuidplein, de laatste winkel van Primark is gevestigd in het winkelcentrum Zuidplein. Dit winkelcentrum is overigens één van de grootste overdekte winkelcentra in Nederland. Meer weten? Lees alles over Primark Zuidplein zoals bijvoorbeeld openingstijden, adres en tips

Nieuwe en toekomstige Primark filialen in Nederland

Altijd al willen weten waar Primark nieuwe en toekomstige vestigingen opent? Lees hieronder alle openingsdatums van nieuwe winkels, ook vind je er nuttige informatie over plaatsen waarover wordt gesproken wordt om een winkel te gaan openen.

Heerlen
In het nieuwe winkelcentrum Schinkelkwadrant Zuid (De Plu) komt Primark Heerlen.

Amsterdam
In 2016 of 2017 opent Primark Amsterdam de deuren op het Damrak.

Zwolle
De bouw is begonnen, in 2017 opent Primark Zwolle aan de Melkmarkt.

Alkmaar
De winkelstraat Laat in Alkmaar krijgt ook een Primark winkel.

Tilburg
De Primark gaat een nieuwe vestiging bouwen in Tilburg.

Hilversum
Medio 2017 mag Hilversum ook een Primark verwachten in winkelcentrum Hilvertshof.

Utrecht
Er zijn ook bronnen die zeggen dat er een Primark in Utrecht komt.

Breda
Al lange tijd gaan er geruchten over een Primark in Breda, vooralsnog is dit niet zeker.

Uit bronnen komt naar voren dat Primark ruim 25 winkels in Nederland wil gaan openen. Als er meer nieuws is over nieuwe en toekomstige vestigingen dan horen jullie het als eerste op onze site.

3 Comments

  1. zou er ook een primark in splinternieuwe Ven D pand van Vlaardingen kunnen komen ?
    zou super zijn

    • Wie weet komt er een Primark in Vlaardingen, er wordt nu in ieder geval nog niet over gesproken. Maar dat kan natuurlijk morgen weer anders zijn.

      Als er meer nieuws is over Primark Vlaardingen, laten we het direct weten op deze website.