, , ,

Tweede vestiging Primark Brussel komt aan de Elsensesteenweg

Naast de vestiging van Primark aan de Nieuwstraat in Brussel komt er nog een tweede vestiging. De tweede vestiging Primark Brussel wordt in de hoofdstad gevestigd aan de Elsensesteenweg. Deze vestiging komt in de buurt van de Naamsepoort te zitten.

Tweede vestiging Primark Brussel in voormalig pand Sports Direct

Voor de nieuwe vestiging zal de Ierse modeketen Primark zijn oog laten vallen op het pand van Sports Direct. Tot voor kort zat hier Sports Direct nog in gevestigd, maar staat nu leeg. Er is op dit moment helaas nog geen datum bekend voor de opening. Dit komt vooral omdat Primark dit nieuws nog niet wil bevestigen. De renovatie aan het voormalige pand van Sports Direct is echter al wel in volle gang.

Aan het einde van 2014 werd de eerste Brusselse Primark winkel geopend. Er waren al geruchten over een tweede vestiging tijdens de zomer van 2015 aan de Elsensesteenweg. Deze straat wordt binnenkort geheel omgetoverd naar een autovrije winkelzone.

Naast de winkel in Brussel heeft Primark nog meer filialen in Gent, Luik, Charleroi en Hasselt. Op de planning staat ook een nieuwe vestiging gepland op de Antwerpse Meir. Hier staat het voormalige pand van de H&M. Hier zal Primark zijn intrek innemen.

Kan je niet wachten tot de opening van de tweede vestiging? Wees niet getreurd, er zijn nog veel meer vestigingen door heel Nederland en vast ook 1 bij jou in de buurt: Bekijk alle vestigingen. Bijna alle Primark winkels zijn gevestigd in het centrum. Hierdoor zijn de Primark winkels goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met eigen auto.

Werken bij Primark Brussel

Dankzij de komst van een tweede vestiging, is er straks ook weer vraag naar werknemers voor op de winkelvloer. Bekijk de laatste openstaande vacatures van de Primark.

Helaas blijft het imago van Primark klappen krijgen. Dit jaar waren er al veel klachten in Nederland. De werknemers geven aan dat ze niet respectvol worden behandeld.