,

Waarom ik ben gaan solliciteren bij Primark?

Primark heeft altijd werkgelegenheid. Op modegebied is Primark één van de grootste werkgevers van Nederland. Ik realiseerde me dat daar de komende jaren nog veel banen bij gaan komen. Men wil de huidige 9 winkels uitbreiden tot een aantal van 25. In een winkel van de Ierse modeketen werken al snel over de 100 mensen. In de grotere vestigingen zijn dit er over het algemeen zo’n 300. Dat je er ook veel parttime banen aangeboden worden vind ik persoonlijk erg prettig.

werken bij primark in nederland

In mijn vorige artikel heb je kunnen lezen waarom ik Primark zo boeiend en groeiend bedrijf vind.

Inhoud van dit artikel gaat over werken bij Primark:

Beoordelingen van werkervaringen bij de Primark ingevuld door méér dan 1500 werknemers:
werken bij Primark ervaringen

Primark hielp mij op weg

Op de site van het bedrijf kon ik volop informatie vinden over vacatures. Ik vond het erg leuk dat kandidaten aangemoedigd worden om te solliciteren. Daarnaast vond ik er ook veel tips over solliciteren. Men gaf bijvoorbeeld aan welke vragen ik kon verwachten op het sollicitatiegesprek. Door deze informatie goed na te lezen kon ik me goed voorbereiden en was ik minder gespannen.

Kansen

In eerste instantie ga ik het liefst aan het werk als assistent of verkoper in de winkel, maar in de toekomst sluit ik een functie als afdelingsmanager of winkelmanager niet uit. Doordat er verschillende functies in het bedrijf zijn zie ik wel kansen om promotie te maken. Vooral ook omdat de bedrijfsfilosofie is dat iedereen dezelfde kansen heeft. Er wordt niet gediscrimineerd

Plezier in mijn werk

primark is leukHet verkopen van mode is mijn grote passie. Daarom wist ik zeker dat ik hier met veel plezier zou werken. Ik werk inmiddels in een gezellige drukke winkel met een enorm aanbod. De collectie wisselt regelmatig en elke dag help ik vele klanten bij het samenstellen van hun garderobe. Dat is toch fantastisch dat ik dat 5 dagen in de week mag doen, het is gewoon super om bij een bedrijf als Primark te mogen werken.

Werken bij Primark?

Je heb een vacature of stageplek gevonden waar je geïnteresseerd bent? Of misschien heb je wel meerdere vacatures gezien waarop je wilt solliciteren? Ok top, dan is het de hoogste tijd om daadwerkelijk te gaan solliciteren op een baan bij de Primark. Ik heb op het Primark forum een handleiding solliciteren gevonden.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel over werken bij Primark en mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben? Dan hoor ik het graag.

Geschreven door Marliek, blogger van Primarki.nl