,

Werken bij Primark Nederland (overdag of ’s nachts)

primark-vacatures-ervaringen-werkenWerken bij Primark Nederland ervaringen en informatie over werken bij de Primark. Veel studenten zowel vrouwen als mannen werken bij Primark vestigingen door heel Nederland, zo ook Geneeskundestudent Paul (24). Hij is ’s nachts bezig met andere collega’s om de winkel weer shop klaar te maken. “Hij zelf was er nog nooit geweest toen hij ging werken bij de Primark” wel grappig vonden wij van Primarki.nl

Primark is een Ierse kledingwinkel waar je voor relatief weinig geld, leuke en hippe kleding kunt kopen. Het is op dit moment de grootste en snelstgroeiende modeketen van Nederland. Nederland heeft op dit moment méér dan 12 Primark vestigingen en dat aantal blijft sterk groeien.

Primark vacatures – ervaringen

Hieronder vind je een schriftelijk interview over ervaringen en werken bij de Primark door geneeskundestudent Paul, hij is 24 jaar.

Wat is precies je functie bij de Primark?
“Ik ga ’s nachts met een ploeg naar Primark om daar de kledingrekken weer bij te vullen. Vaak ligt er ook nog wat terug te hangen kleding van overdag, die ruimen wij dan even op. Mijn taak is ook om de administratie bij te houden, dus of mijn collega’s aanwezig zijn of niet. Dit laatste doe ik vooral thuis nadat ik terugkom van werk.”

Hoeveel uur werk je bij de Primark winkel?
“Dit verschilt per week. Meestal 8 tot 16 uur per week, maar in de vakantie werk ik fulltime. Als het geen vakantie is, werk ik meestal in de weekenden. Mijn werkdag begint om 21:00 en dan ga ik door tot 06:30. Ritmeproblemen heb ik niet, ik slaap een paar uurtjes en ga dan gewoon door met mijn dag. Ik heb vroeger ook nachtdiensten gewerkt bij de politie, dus ik ben gewend aan slapen op onregelmatige tijden.”

Wat verdien je bij de Primark?
“Ik verdien 150% omdat ik ’s nachts werk. Dus het is prima verdienen, maar ik doe het niet daarvoor. Ik wil graag bezig zijn. Mijn collega’s zijn leuk en Primark is een prima werkgever, dus ik ben tevreden.”

Waarom werken bij Primark?
“Via ASA, ik zocht op internet naar een bijbaantje. Toen zag ik een oproepje voorbij komen voor de Primark. Ik wist dat een vriend van mij bij een andere vestiging van Primark werkt, dus heb ik hem gevraagd naar zijn ervaring. Hij was positief, dus ik heb gereageerd op de Primark vacature. Ik ben in dienst voor ASA bij de Primark, dit is een apart team van de werknemers van Primark.”

Wil jij ook bij Primark werken?
Welke Primark vacatures op ASA student en vind meer informatie over Primark vacatures. Een (bij)baan in een van de snelst groeiende en populairste modeketens van dit moment. Afhankelijk van eventuele koopzondag(en) is het mogelijk om ook op zondag te werken. Volgens onze cao verdien je na 18.00 uur 125% en in de weekenden zelfs 150% daarom alleen al werken bij Primark.

bron: studenten.net